De’xandra Perfume by Dr.Huda

Assalamualaikum..
Miliki sendiri dexandra perfume anda..READY STOCK.. terdapat hampir 100 flavour inspirasi original yg menjadi kegilaan ramai..
~tahan lama~murah~boleh bawa solat~wangian inspirasi antarabangsa~mudah dibawa travel~

..

Untuk ORDER perfume anda & pertanyaan lanjut tentang dexandra perfume, boleh terus hubungi saya, Nurul, ejen sah dexandra anda.. hubungi saya menerusi whatsapp di nombor : 0132769785..

..

Saya  pasti ramai orang suka bau wangi. Mana ada orang yang suka bau busuk kan. So disebabkan ramai orang suka wangi, sebab tu wujudnya PERFUME!!

.

Perfume ni ada banyak jenis. Ada yang jenis original, ada yang reject original dan ada yang jenis tak ori. Saya pasti semua nak yang original kan sebab satu ciri nya ialah berkualiti & branded.

.

Tapi ORIGINAL perfume ni MAHAL kan?!
~ Lancome saja dah dekat RM200.
~Marry Me pun yang saya tengok kat Parkson RM499.
~Banyak lagi…Hugo Boss, Gucci, Dunhill, One Million..semuanya mencecah beratus-ratus ringgit.

.

Bagi yang banyak duit tu oklah..boleh lah beli. Tapi bagi kita-kita yang nak save budget ni macam mana kan..

.

DE’XANDRA PERFUME

xandra parfume

 

That’s why la terciptanya Dexandra Perfume. Diringkaskan cerita, pengasas Dexandra Perfumes iaitu Puan Ernayanee Nur Julaimi telah berpengalaman menjual perfume selama 5 tahun. Jadi macam-macam jenis perfume yang beliau tahu dari jenis original, tak original dan juga jenis rejected.
Daripada pengalaman dan kajian beliau, ciri-ciri perfume yang mendapat permintaan ramai terutama penggemar perfume ialah TAHAN LAMA. Soalan yang sering ditanya oleh customer beliau ialah,
“Tahan lama tak perfume awak ni?”, “Berapa jam ketahanan perfumes ni?”
Jadi untuk perfume tahan lama ni semestinya lah perfume tersebut daripada jenis ORIGINAL PERFUME. Tetapi original perfume mahal dan sudah tentu ramai yang tak mampu nak membelinya.
Jadi beliau telah membuat kajian tentang pelbagai pati perfume original dan akhirnya beliau mengeluarkan produk beliau sendiri iaitu Dexandra Perfume Yang Mempunyai Ciri-Ciri Yang 100% Sama Dengan Original Perfume Antarabangsa. 

 

3847820_orig

 

∼ CIRI-CIRI DEXANDRA PERFUME ~ 
  • Dexandra perfume ni jenis EDP, jadi ketahanannya lebih lama melebihi 8 jam pada kulit
  • Kalau spray pada baju boleh tahan wanginya sampai 3 hari
  • Wangiannya SETANDING ORIGINAL PERFUME sebab memang dari pati original yang sama
  • Inspirasi daripada jenama wangian Antarabangsa
  • Boleh di bawa solat, sah solat
  • Mudah di bawa untuk travel
  • Wangian-wangiannya semua dari jenis yang paling POPULAR di PASARAN
  • Menepati citarasa & permintaan rakyat Malaysia
  • Produk Bumiputera tau. Dah la berkualiti, harga pun murah. Jom kita sokong produk bumiputera.
12006318_717461458397242_7206530455508852062_n

 

 

~JENIS-JENIS DEXANDRA PERFUME~
Setakat ni dexandra perfume ada 66 jenis wangian yang terdiri daripada 41 jenis wangian untuk perempuan dan 25 jenis untuk lelaki. Di bawah ni saya list kan wangian-wangian dexandra yang diinspirasi daripada wangian original antarabangsa.

 

FOR MEN & WOMEN

10930881_1249363811755734_2541648089071770906_n

Semua senarai perfume dexandra ni merupakan inspirasi daripada original perfume Antarabangsa. Semuanya mempunyai bau 100% sama dengan original perfume.
..

de-xandra-perfumes-p35079c

Saya paling suka Gucci. Setakat ni saya dah ada 4 jenis dexandra perfume iaitu Gucci, Marry Me, Sexy Men dan Boombshell. Semuanya best-best belaka.
Yang penting wangiannya tahan lama more than 9 hours…kalau sembur pada pakaian, tahan sampai 3 hari..very lasting..
~HARGA DEXANDRA PERFUME~
Sebotol RM65, Tapi beli dua botol dapat diskaun, RM120.00
*tidak termasuk postage
(semenanjung Malaysia RM6 untuk 1 – 3 botol, Sabah & Sarawak RM10 untuk 1 – 3 botol)
Sangat murah jika nak dibandingkan dengan harga original perfume…Dengan dexandra perfume..anda boleh dapat dengan harga yang sangat Murah tapi dengan KUALITI 100% sama dengan original..Mana yang lebih untung? Dexandra kan…

 

~ARTIS-ARTIS MALAYSIA pun support!!~
Tengokla..artis-artis Malaysia pun support beli De’xandra Perfume..ye lah…KUALITI SETANDING Original..Rugi tak beli…

..

Photo 6-1-15, 08 56 15 (1)

.

 

 

11850109_1479778442318891_2098017172_n (1)

..

xandra parfumeww

..

TESTIMONI Pelanggan Yang Berpuas Hati dengan Perfume Dexandra

..

Jom tengok apa feedback customer yang pernah gunakan Dexandra Perfume…

..

Bau dexandra mantap..lasting

11148651_645411055602283_107485553913601336_n

.
Bau Dexandra More Lasting Dari Original Lancome?? Biar betul !

12109166_734080080068713_886144154597394146_n

 

Lasting Baunya…Sangat Berkualiti!

7336710_orig

 

Lagi Pelanggan Puas Hati

CItAttkVAAAe-ce

 

Rumah Bau Macam Kat Taman Bunga

4090077_orig

 

Bagi sesiapa nak rasai sendiri kualiti dan wanginya perfume dexandra..cepat2 order ye…

Jangan tunggu lama-lama..stok sentiasa banyak permintaan..jangan ter “out of stock” nati… =)

Hubungi saya untuk tempahan : whatsapp/ sms  / call

IMG_20151120_112725

 

 

 

 

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *