Berpantang Dengan Premium Beautiful by Dr.Huda

berpantang tradisional bonda miza

BERPANTANG merupakan moment selama 44 hari bagi para ibu selepas bersalin untuk berehat dan memulihkan tahap kesihatan diri.

Terdapat banyak amalan berpantang yang dilakukan oleh masyarakat Melayu kita. Antaranya adalah amalan berbengkung.

Amalan berbengkung dikatakan amalan wajib yang mesti dilakukan semasa berpantang bertujuan untuk memulihkan rahim wanita selepas bersalin. Juga untuk menguatkan otot2 ibu selepas bersalin.

SET BERSALIN PREMIUM BEAUTIFUL KORSET TERBAIK!!

Produk SUPERBRAND kegilaan wanita2 Malaysia utk 30% kecantikan & 70% kesihatan

FUNGSI :

SET KURUS, SET BERSALIN & SET KESIHATAN..

promosi premium beautiful corset_rebate_raya_2013_top leaders circle

KENAPA ANDA PERLU PB UTK BERPANTANG?

1) Sangat bermanfaat..hanya pakai PB..sudah lengkap set berpantang anda..Jom tengok manfaat Set Bersalin PB

1688063_700200053404748_3668977744694547018_n

2) Mudahnya pakai PB jika nak dibandingkan dengan bengkung tradisional

IMG_20151119_000132

Bengkung tradisional ni susah dipakai sebab nak kena belit tali tu…panjang..then kalau nak ke tandas…nak kena buka balik pastu nak ikat balik…perlukan bantuan orang lain..susah kan.

Tapi dengan PB..just sarung je..kalau nk ke tandas..angkat je waist nipper dan buka long girdle..kalau nak pakai blk…sarung kan balik je..senang kan..jimat masa…

wnlepasbersalin

3) Membantu para ibu untuk kembali kurus, slim, ramping & hilang buncit

Kebiasaan para ibu akan mengalami masalah berat badan, perut buncit & juga lemak bersepah2 di badan…

Jadi…macam mana PB boleh selesaikan masalah ni????

Actually….

Di dalam PB korset ni, adanya Far Infra-Red (F.I.R.).

Fungsi FIR :

  • memecahkan lemak dan membakar kalori
  • tingkatkan metabolisme
  • pindahkan lemak2 ke bahagian aset spt breast dan punggung supaya lebih anjal dan seksi

 

Far-Infrared-H2-Resonance

Waist nipper pula berfungsi untuk membentuk pinggang supaya ramping

Sebab tu PB : kuruskan serta melangsingkan badan…semua lemak berbonggol kat badan akan dibakar…

So..TAK PERLU SENAMAN..TAK PERLU DIET…TAK PERLU PIL KURUS PUN…

Namun HASILNYA…

Badan cantik, slim, pinggang ramping & tiada lagi buncit..

Hanya pakai minimum 8 jam sehari. Kesannya akan nampak dalam masa 3 – 6 bulan.

premium beautiful korset_zaiqa health and beauty_sihat dan cantik_harga promosi_testimoni

TESTIMONI IBU-IBU SELEPAS BERSALIN YANG BERPUAS HATI DENGAN PB

 

Ramping Selepas Bersalin C-zer

jannah

 

Kurus & Langsing Selepas Bersalin

11005101_1551759378440404_1902903679_n

 

Pinggang Hilang Beberapa Inci

premium-beautiful-testimonial.006

 

Perut Nampak Makin Leper 

premium-beautiful-set-bersalin-terbaik-pb-bbplus-collagen-top-leaders-circle-agent-pb-nfarhana-agent-pahang

Bengkung Moden Terbaik

IMG_20151118_220731

 

Kurus Selepas Pakai Premium Beautiful Korset

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Keluar Habis Darah Nifas

testimoni-premium-beautiful-set-berpantang (1)

 

Langsing Balik Lepas Bersalin

11081_10152507171556299_8881221245199550471_n1-725x725

 

Turun 20 KG !!

testimoni selepas bersalin dengan premium beautiful by efah mustaffa b

 

Nampak Kurus Selepas 20 Hari Berpantang

IMG_20141124_141019-1

 

Set Bersalin Terbaik

testimoni-premium-beautiful-set-berpantang

 

Langsing Balik Lepas Bersalin

testimoni selepas bersalin dengan premium beautiful by efah mustaffa c

 

Berjaya Kuruskan Badan

premium-beautiful-corset-nak-kurus-testimoni-hasikin-kuala-lumpur-keramat-bengkung-moden-set-berpantang-bersalin-murah-rebate-500-rm-kota bharu-putrajaya

Turun 20 KG!!

2015-04-21-13.05.52

Wow…amazing mummy…slim

PhotoGrid_1415683617393

RASAI NIKMAT PERUBAHAN DIRI ANDA SEKARANG DENGAN
PREMIUM BEAUTIFUL KORSET

Bagi para ibu yang mengalami masalah berat badan selepas bersalin, memang sangat disyorkan untuk menggunakan premium beautiful korset untuk memulihkan tahap kesihatan dan kecantikan diri.

Pengumuman !

Saya ada tawaran harga istimewa untuk pembelian premium beautiful korset. Sila hubungi untuk info lanjut tentang tawaran harga istimewa Premium Beautiful..

*Selagi stok masih ada

IMG_20151120_112725

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *