De’xandra Hot Perfume by dr.huda

Assalamualaikum..
Miliki sendiri dexandra perfume anda..READY STOCK.. terdapat hampir 100 flavour inspirasi original yg menjadi kegilaan ramai..
~tahan lama~murah~boleh bawa solat~wangian inspirasi antarabangsa~mudah dibawa travel~

..

Untuk ORDER perfume anda & pertanyaan lanjut tentang dexandra perfume, boleh terus hubungi saya, Nurul, ejen sah dexandra anda.. hubungi saya menerusi whatsapp di nombor : 0132769785..

..

850520148_25655

..

Adakah anda ?
  • Peminat perfume?
  • Suka mengumpul koleksi perfume?
  • Nak jimat wang walau beli perfume jenama branded?
  • Mahu bergaya dengan wangian antarabangsa ?
  • Mahu perfume tahan lama?
Saya boleh bantu anda tanpa perlu berhabis duit untuk dapatkan original perfume….

.

Memperkenalkan Dexandra Perfume..100% Inspirasi Original Perfume Antarabangsa…hot di pasaran masa kini dengan harga yang sangat Murah! Malah jauh & jauh lebih murah dari original perfume…

.

Dforhernhim

..

KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN DEXANDRA PERFUME?
Jawapannya….. KUALITI DEXANDRA 100% sama dengan jenama-jenama perfume Antarabangsa

.

.

11012611_1598640787039390_3684858756692131313_n

.
Yang penting…
TAHAN LAMA melebihi 8 jam
&
MURAH…hanya rm65 sebotol..

.

12006318_717461458397242_7206530455508852062_n

.

Dexandra memiliki lebih dari 50 botol for women &
lebih 30 botol for men perfume inspirasi ORIGINAL BRANDED PERFUME..

.

.

10930881_1249363811755734_2541648089071770906_n

.

Dexandra sangat popular & hot sekarang diMalaysia…antara brand yang hot sell :
.

de-xandra-perfumes-p35079c

..

TESTIMONI PENGGUNA YG BERPUAS HATI

..

Order terus 10 botol

2

Sembur sekali dah memadai

8054805_orig

Rekemen kat kawan2 lagi

CItAtmtUwAAv8TC

5 star for dexandra

7265220_orig

Nak try rasa sendiri kepuasan bau perfume dexandra?

Tempah Sekarang Sebelum Kehabisan Stok!

Hubungi : whatsapp/sms /call,

IMG_20151120_112725

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

147 Comments

  1. SAYA SUKA DEXANDRA
    SUAMI DAN ANAK-ANAK JUGA SUKA DEXANDRA
    ..Kami sekeluarga suka DEXANDRA dan merupakan regular customer salah seorang stokis DEXANDRA..

  2. Saya Suka Dexandra <3
    Terima kasih kenalkan saya dengan Dexandra :)

    #supportDrHuda

  3. SAYA SUKA DE’XANDRA
    SAYA SUKA DE’XANDRA
    SAYA SUKA DE’XANDRA
    SAYA SUKA DE’XANDRA
    SAYA SUKA DE’XANDRA
    SAYA SUKA DE’XANDRA

    Terima kasih kerana berkongsi kewangian pada kami.Semoga DrHuda dilimpahkan rezeki sekeluarga. Amin…

  4. SAYA SUKA DE’XANDRA
    SAYA SUKA DE’XANDRA
    SAYA SUKA DE’XANDRA
    SAYA SUKA DE’XANDRA
    SAYA SUKA DE’XANDRA

  5. SAYA SUKA DEXANDRA…yang pasti harganya amatlah murah berbanding original. Kenapa perlu berhabis duit beli yang original sedangkan DEXANDRA kan ada.

  6. Saya suka dexandra. Saya suka dexandra. Saya suka dexandra. Saya suka dexandra. Saya suka dexandra. Saya suka dexandra. Saya suka dexandra. Saya suka dexandra. Saya suka dexandra. Saya suka dexandra.

  7. De’Xandra bukan sekadar perfume.
    Tpi kunci kbahagiaan perhubungan.
    Terima kasih dexandra
    Saya suka dexandra.

  8. De’Xandra bukan sekadar perfume,
    Tpi kunci kebahagiaan hubungan
    Terima kasih de’xandra
    SAYA SUKA DE’XANDRA

  9. Saya suka de’xandra kerana mempunyai keistimewaan disebaliknya. Hanya pemakainya yg dpt merasainya

  10. SAYA NAK MENANG PERCUMA DE’XANDRA
    SAYA NAK BELI PERFUME DE’XANDRA
    SEMUA PERFUME DE’XANDRA WANGI
    SEMUA BOLEH PAKAI DE’XANDRA
    TERBAIK DRNURULHUDA!
    TERBAIK DE’XANDRA PERFUME
    TERIMA KASIH DE’XANDRA PERFUME

  11. Saya suka De’xandra kerana aromanya menyegarkan hari-hari saya.Dengan baunya yang harum serta tahan lama membuatkan saya sentiasa yakin dan bersemangat untuk bekerja.

  12. Saya suka De’xandara kerana baunya yang lembut membuatkan saya segar sepanjang hari.

  13. Terima kasih kongsi keharuman de’xandra…
    Saya macam berminat dengan de’xandra..saya tak harap menang pom…saja hantar ni…harap siapa yang menang tu dapat mewangikan kehidupannya…moga terus maju…dan Dr nuruL hudA dimurahkan rezeki…dipermudahkan urusan….amin ya robb

  14. Sy suka dexandra
    Sy suka dexandra
    Sy suka dexandra
    Sy suka dexandra
    Sy suka dexandra

  15. Saya suka dexandra
    saya suka dexandra
    saya suka dexandra
    saya suka dexandra
    saya suka dexandra

  16. Sy suka dexandra
    sy suka dexandra
    sy suka dexandra
    sy ska dexandra

  17. HARUMANNYA MEWANGI,
    TERPIKAT DI HATI,
    STANDARD HALAL DIPENUHI,
    SEMOGA HIDUP DIBERKATI.

    SAYA SUKA DEXANDRA….

  18. SAYA SUKA DEXANDRA
    Isteri sy memperkenalkan Dexandra Him utk sy..and i like it

  19. Saya Suka Dexandra Perfume
    Baunye Bes Sangat Sangat..
    Tahan lebih 8 Jam
    Auranya membuatkan orang sekeliling turut menyukainya..
    Halal untuk dipakai masa solat…
    Klau spray kt tudung, baunya melekat sampai seminggu..huhuhu..

    I Love Dexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *