Fungsi Premium Beautiful Korset by dr.huda

Assalamualaikum rakan-rakan wanita sekalian..

Entry kali ni Nurul nak bagi info pasal fungsi khusus dan fungsi umum premium beautiful korset. Kenapa ada fungsi umum dan fungsi khusus ni? Sebabnya premium beautiful korset ni banyak sangat manfaatnya. Jadi better Nurul cerita secara khusus dan secara umum supaya you all dapat membezakan manfaat serta fungsi premium beautiful korset ni.

Actually, fungsi khusus pula dapat dibahagikan berdasarkan pieces-pieces korset. Premium beautiful korset mempunyai  3 pieces untuk satu full set  iaitu long Bra Brassiere, Long Girdle dan Waist nipper.

Long Bra Brassiere

susu ibu mengandung banyak dengan premium beautiful

  • Cup bra long brassiere ni berbentuk piramid, jadi ia menampung payudara supaya tidak jatuh
  • Mampu mencegah serta mengelak dari berlakunya breast cancer
  • Membantu mengembalikan kecerahan serta kesegaran puting payudara
  • Mempunyai cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik yang dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan payu dara
  • Ia mempunyai rawan keluli supaya dapat menetapkan kedudukan payudara dengan elok
  • Rekabentuknya mempunyai kuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan agar dapat menyelaraskan perut yang menonjol. Juga dapat meningkatkan kontur payudara si pemakai
  • Rekabentuk U pada bahagian belakang coli akan dapat membantu menonjolkan payu dara agar kelihatan lebih menarik
  • Mempunyai perhiasan berlian untuk menonjolkan kecantikan produk
  • Mempunyai tiga lapisan cangkuk supaya penyelarasan dilakukan mengikut keselesaan pemakai

Long Girdle

PB-Long-Girdle_l

  • Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut buncit
  • Lubang angin yang terdapat pada long girdle ini mampu mengawal keputihan,  membantu pengaliran darah dan udara yang betul untuk mengurangkan kesan bau.
  • Rekaan mampatan dua lapisan dapat menyelaraskan lemak-lemak di bahagian peha serta membentuk kontur peha dengan lebih baik , cantik dan menarik.
  • Mempunyai 32 jahitan stereoskopik yang menekan abdomen agar membawa lemak ke tempat asal
  • Kapas yang terdapat pada bahagian dalam seluar dapat memberi kesan lebih ramping pada badan
  • Rekabentuk yang mempunyai kuasa tekanan akan dapat menyelaraskan lemak di bahagian paha dan seterusnya menghasilkan bentuk kontur kaki yang lebih cantik

Waist Nipper

Premium-Beautiful-Waist-Nipper-b

  • Mempunyai 7 batang keluli memori pada waist nipper
  • Tujuh batang keluli memori ini dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebrata. So sakit tulang belakang dan pinggang akan hilang menerusi waist nipper
  • Memperbaiki postur berdiri dan duduk kita
  • Tali pada belakang waist nipper digunakan untuk mengemaskan dan merampingkan pinggang. Cara menggunakannya, tarik nafas sebelum tarik tali waist nipper tu. Tapi jangan ketat sangat. Ala-ala selesa pakai sahaja.
  • Rekaan yang mempunyai 3 cangkuk menyebabkan kita dapat membuat penyelarasan dengan betul
  • Rekaannya yang fleksibel dapat menghasilkan kesan pembentukan badan yang ramping berdasarkan kesesuaian bentuk badan seseorang individu.
  • Rekabentuknya ergonomi yang unik akan dapat menyelaraskan dan membawa lemak di bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul untuk menghasilkan bentuk badan yang menarik
  • Benangnya diimport dari Jepun akan dapat membantu membentuk kontur badan yang menarik

Untuk fungsi umum pula, premium beautiful korset dicipta untuk fungsi 30% kecantikan dan 70% lagi kecantikan. Let’s we go one by one…

30% kecantikan..

12195832_1207025805991147_2519910097249251777_n

  • Berfungsi menurunkan berat badan
  • Atasi masalah kegemukan
  • Membantu membentuk kontur pinggul
  • Mengempiskan perut yang buncit serta membentuk pinggul agar lebih menarik dan montok
  • Membentuk payudara agar lebih anjal dan mempersonakan
  • Membentuk pinggang agar lebih ramping
  • Menghilangkan strechmark
  • Mengatasi masalah terlalu kurus
  • Menegangkan payudara yang kendur

 

70% kesihatan

SLIP DISC

  • Mengatasi masalah bongkok
  • Membantu masalah sakit tulang belakang
  • Menghilangkan period pain
  • Mengatasi masalah period tak teratur
  • Menyelesaikan masalah keputihan
  • Atasi masalah slip dics

Bagi rakan-rakan wanita yang dah mencuba, memang mereka merasai sendiri kebaikan premium beautiful korset terhadap kesihatan dan kecantikan mereka. Bagi rakan-rakan wanita kat luar sana yang masih belum mencuba, tak salah untuk dapatkan premium beautiful korset bertujuan untuk meningkatkan tahap kesihatan dan kecantikan diri sendiri. Hargai diri..InsyaAllah semua orang sekeliling akan menghargai diri you all semua…

Bagi sesiapa yang berminat nak membuat tempahan dan merasai sendiri kepuasan memakai premium beautiful korset, boleh hubungi saya Nurul by whatsapp / sms / call.. di no 013 – 276 9785

Sesiapa berminat untuk membuat tempahan @ ingin bertanya lanjut…hubungi…

IMG_20151120_112725

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *