Hilang Masalah Perut Buncit Dengan Premium Beautiful Korset by dr.huda

Assalamualaikum…
Hai rakan-rakan wanita Nurul sekalian.

 

Sebelum Nurul terus dengan artikel kali ini, Nurul nak ajak semua rakan wanita di Malaysia supaya sayangilah diri sendiri. Kenapa Nurul cakap macam tu? Sebabnya kalau kita tak sayang diri kita, macam mana kita nak orang lain sayang kita kan.. Apa yang Nurul cakapkan ni ada kaitan dengan cerita yang Nurul nak share dengan rakan-rakan semua. Ini berdasarkan pengalaman Nurul sendiri.

 

 

“Nurul actually baru lepas bersalin anak kedua. Kedua-dua anak Nurul memang lahir menerusi czer. Jadi bila dah c-zer ni, Nurul memang tak bertungku. Nak dijadikan cerita, masa Nurul dalam pantang, adik ipar Nurul tegur, “Akak..akak mengandung lagi ke?”…Ya Allah..berderau darah masa tu. Dia nampak perut buncit Nurul tu. Time tu Nurul memang masih dalam pantang, tapi pertanyaan tu buat kan Nurul sedar yang Nurul kena sayangi diri Nurul. Nurul tak boleh biar masalah ni terus berlarutan.

 

 

Mengecilkan-perut-buncit-dengan-ramuan-alami1

Atas kesedaran itu, Nurul minta tolong husband google dan search produk terbaik untuk hilangkan buncit. Husband memang straight cakap tak benarkan makan ubat-ubat or pil kurus. Katanya boleh menyebabkan masalah lain nanti. Kemudia dia suggestkan pakai bengkung. Then dia sendiri google cari bengkung paling bagus untuk Nurul. Dia cadangkan pakai Premium Beautiful korset.

 

 

Dari situ baru Nurul berkenalan dengan Premium Beautiful Korset. Nurul tengok harga Premium Beautiful memang mencecah ~RM2600.00. Nurul was-was jugak nak beli. Tapi husband Nurul cakap barang ni berkualiti dan menjamin keberkesanan. That’s why harganya macam tu.

 

 

Lepas tu husband Nurul suruh check..apa lagi yang menyebabkan harganya sampai macam tu. Rupanya bukan sebarang produk bila Nurul googling. SUPERBRAND..LIFETIME WARRANTY lagi..then banyak sangat manfaat dari segi kesihatan dan kecantikan..Masa tu baru terdetik dalam hati…ooo patutlah harganya macam tu. Tapi Nurul ingat lagi kata-kata husbnd Nurul..melabur sekali je tapi hasil nya nanti puas hati..

 

 

That’s why Nurul tekad beli premium beautiful korset ni. Masa beli tu husband dah pesan..dah beli mesti pakai..jangan tak pakai. Rugi nanti. Nurul pun tekad dan berjanji lah dengan husband yang Nurul akan pakai. Memang Nurul beli dan Nurul pakai.

 

 

First time pakai…Ya Allah sedapnya..memang feeling betul sebab badan rasa grip, tegap dan memang rasa yakin lah sebab instand shaping kan..korset kan selalu dengar ketat tapi rupanya premium beautiful korset pakai tak ketat pun..just muat-muat badan…sebab memang kna ukur dulu saiz sebelum diberi korset ni oleh ejen..So memang tak akan salah saiz dan tak akan ketat la..kalau silap saiz memang tak akan selesa kan..

 

 

Time pakai tu memang Nurul tengok cermin..walau first time pakai..memang terasa slim nye perut..flat tak buncit sebab waist nipper mengemaskan perut kita yang buncit..then pinggang la memang nampak slim...Terpikir la masa tu, nak cantik boleh je sebenarnya. Jangan rasa bila dah gemuk dan dah buncit…biar je. Jangan macam tu. Macam Nurul cakap kena sayangi diri sendiri. Every day Nurul pakai secara istiqamah paling minimum pun 8 jam.

 

 

Hasilnya… After 2 month lebih kurang, memang totally perut Nurul flat. Bayangkan dari buncit boleh jadi flat. Kalau nak sit up pun belum tentu Nurul boleh istiqamah buat. Tapi dengan Premium Beautiful je Nurul dah hilang buncit.

 

 

Yang bestnya lagi, lost weight Nurul sampai 7 kg (dari 59 Kg ke 52kg), badan langsing dan strechmark totally hilang terus. Memang rasa terharu dan beruntung sangat sebab Nurul adalah salah seorang pengguna Premium Beautiful kat Malaysia ni. Nurul harap sangat rakan-rakan wanita Nurul kat luar sana turut sama rasai kebaikan Premium Beautiful ni.”

 

 

Sebab Nurul sendiri rasa dan Nurul sendiri ada pengalaman pakai Premium Beautiful ni. Jangan biarkan perut buncit kita tu lama-lama sebab makin lama ia akan makin membuncit. Bila perut buncit itu tandanya penyakit. Itu lah yang dinyatakan oleh seorang pakar kesihatan Dr. Selfie C.Rijal.

 

 

mengecilkan-perut-buncit-tanpa-menurunkan-berat-badan

No more perut buncit after pakai premium beautiful korset

KENAPA PREMIUM BEAUTIFUL MAMPU HILANGKAN BUNCIT
Ok, Nurul nak terangkan sikit RAHSIA kenapa premium beautiful korset ni mampu hilangkan buncit kat perut kita macam tu je.

 

Rahsianya kerana Premium Beautiful korset ni ada Far Infra-Ray Red (FIR). FIR ni dijahit pada benang-benang korset. FIR berfungsi untuk mencairkan lemak-lemak pada perut dan seterusnya mengalihkan lemak tersebut ke bahagian punggung supaya punggung lebih anjal. Jika terdapat lemak yang berlebihan, ia akan dibakar.

 

 

pb 4

Bahagian premium beautiful korset yang berperanan menyebabkan lemak-lemak perut hilang
ialah long girdle dan waist nipper.

 

PB-Long-Girdle_l

Long girdle ni berfungsi untuk memampatkan abdomen  supaya dapat mengurangkan lemak-lemak di perut dan seterusnya mengatasi masalah perut buncit.

 

 

Premium-Beautiful-Waist-Nipper-b

 

Terdapat banyak FIR yang dijahit pada benang-benang waist nipper ni. Disamping FIR mencairkan lemak-lemak degil di bahagian perut, waist nipper juga berperanan memperkemaskan dan meratakan perut supaya masalah boroi pada perut dapat diatasi.

 

 

Sesiapa yang memakai korset ni memang totally lemak-lemak pada badan akan dibakar dan dicairkan. So walaupun tanpa senaman or diet, proses pembakaran dan pencairan lemak akan tetap berlaku. Ini lah sebabnya kenapa korset premium beautiful berkesan untuk proses menguruskan dan merashape body. Best kan sebab tak perlu senaman pun..Nurul cakap macam tu sebab Nurul faham keadaan lifestyle kita pada masa kini. Kita semua hidup dalam keadaan bz keja..jadi memang bermasalah sikit untuk maintance senaman setiap hari.

 

 

Untuk rakan-rakan wanita Nurul yang memang nak cuba hilangkan perut buncit..Nurul memang suggest you all pakai premium beautiful korset ni. Sebab Nurul sendiri dah rasa magicnya premium beautiful korset ni..memang menjadi.. Jadi Nurul memang rekemen you all semua untuk cuba produk yang boleh tolong you all ni.

 

 

Kalau berminat nak mencuba boleh la contact Nurul..whatsapp/call/ sms…InsyaAllah Nurul akan bantu you all yang ada masalah yang sama macam Nurul.

 

 

Sayangi diri sendiri…

 

IMG_20151120_112725

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *