Cara Mudah Untuk Kurus

Assalamualaikum wbt
“12 juta rakyat Malaysia adalah obes, Malaysia adalah negara yang memiliki rakyat paling ramai gemuk di Asia Tenggara..”
Petikan fakta ni Nurul ambil dari Berita Harian. Fakta ini bukan rekaan semata-mata. Tapi memang sebenar-benarnya Malaysia memang sedang menghadapi krisis rakyat yang RAMAI gemuk.
Nurul percaya ramai wanita yang obes sedang berusaha untuk kurus. Namun cara untuk kurus itu yang Nurul nak bincangkan dengan rakan-rakan wanita Nurul.

 

 

 

tips-senaman

Senaman dan diet :

 

 

Ini adalah kaedah terbaik yang disyorkan oleh ahli-ahli perubatan. Namun hanya 1 nisbah 10 rakyat Malaysia yang mengamalkan kaedah ini. Nurul sendiri seorang yang tidak bersenam. Kalau bersenam pun, kadang-kadang sangat. Tak sempat, dengan anak lagi, nak urus rumah lagi. Nurul percaya dengan keadaan lifestyle kita sekarang ni memang ramai yang tak dapat bersenam dengan baik.

OBATsahabatmusuh

 

 

Pil / ubat kurus :

 

Kaedah ini memang berlambak sangat ada kat pasaran. Memang ada ramai yang berjaya kurus, tapi ada yang tak berjaya. Sebabnya tak semua orang sesuai untuk mengambil ubat-ubatan ni. Walaupun diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia, tetapi Nurul percaya apa jua jenis ubat memang akan bagi kesan long term kepada kesihatan kita.
Lagi satu Nurul nampak, memang pil/ubat kurus ni akan kuruskan you all. Tapi once you all berhenti, badan akan naik balik. So sampai bila nak kena makan pil/ubat kurus ni? Itu yang kita semua kena fikirkan. Lama-lama boleh muntah jugak la sebab nak kena telan ubat-ubat ni selalu kan. Kalau Nurul, memang Nurul tak sanggup. Takut ada kesan sampingan pada tubuh badan.

 

 

 

spasha_2

 

 

 

Slimming Centre :

 

 

Slimming centre memang kaedah paling cepat untuk buang lemak. Menerusi pembedahan, lemak-lemak dibuang dengan mudah. Kebanyakkan kaedah ini digunakan oleh mereka-mereka yang memang kaya dan berduit. Sebabnya yang Nurul tahu, terapi rawatan perlu dilakukan sehingga beberapa sesi, dalam 2 hingga 3 sesi. Sekali sesi rawatan boleh mencecah hampir 4 hingga ke 5 ribu. Itu sekali sesi rawatan. Bayangkan kalau kena buat sampai 4 ke 5 sesi..jenuh duit..
Kaedah terakhir adalah kaedah yang memang Nurul sarankanlah untuk para wanita yang nak kurus untuk gunakannya. Sebab Nurul pun guna kaedah ini. Memang kaedah ini paling berkesan dan selamat untuk Nurul. That’s why Nurul memang sarankan kepada rakan-rakan lain kalau nak kurus, better guna kaedah paling selamat dan berkesan ni.

 

 

PREMIUM BEAUTIFUL

 

 

 

Premium Beautiful Korset :

 

 

Kaedah ini paling mudah, selamat, dan murah. Jika dibandingkan dengan slimming centre, bayaran membeli korset hanya dibuat sekali sahaja. Itu pun dah murah sangat. Dalam RM2500 dah boleh dapat. Tapi kalau slimming centre boleh mencecah RM10k untuk fully rawatan.
Lagi satu Nurul suka sangat kaedah ini sebab Nurul tak perlu senaman dan tak perlu diet pun. Nurul boleh makan apa je yang Nurul nak. Tiada istilah berlapar tapi badan still boleh mengalami proses pengurusan secara alami. Semua ni sebab korset ni ada FIR (Far Infra-Ray).
FIR ni yang memecahkan lemak-lemak dalam badan..so badan akan semakin kurus dan langsing.  You all bayangkanlah korset yang ada FIR ni harganya baru ~RM2k..kalau nak dibandingkan dengan kerusi urut yang ada FIR, harganya mencecah RM10k..nampak kan betapa murahnya harga korset premium beautiful ni.
Pada Nurul memang murah sangat dah. Sah-sah dah kalau pakai korset ni boleh kurus. Pil pun tak perlu makan. Kan selamat. Lagi satu yang bestnya badan akan still maintance kurus kalau pakai korset ni. Sebabnya bila pakai korset ni, kadar metabolisme dalam badan akan makin meningkat. So kesan long termnya, badan kita susah nak gemuk balik.

 

 

elegence

Nurul nak you all imagine..lepas you all pakai je premium beautiful korset, badan and body shape you all akan jadi macam model kat atas pic tu..teringin tak? Badan confirm-confirm kurus, langsing menawan, no more buncit lagi dah..tengok la breast dia..up and anjal..you all tak nak ke aset you all macam ni……Nurul memang nakkkk sangattt..nak cantik untuk suami..dan nak cantik badan sebab boleh bina keyakinan diri Nurul..itu yang penting..
Kalau you all semua nak body you all macam model ni..jom cepat pakai premium beautiful korset..hubungi Nurul je..Nurul boleh consult you all cara pakai, cara measure dan Nurul akan make sure saiz you all memang sedap dan selesa dengan saiz premium beautiful korset.

 

 

Untuk sebarang pertanyaan berkaitab pb, blh hubungi Nurul menerusi whatsapp / sms/ call 013- 2769785. terima ksh.

 

 
IMG_20151120_112725

 

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *