TESTIMONI KURUS SELEPAS PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL BY DR.HUDA

Ramai betul kaum wanita mengeluh pasal berat badan. Ramai yang cuba cari penyelesaian macam mana nak kuruskan balik badan dengan cepat.

.

.

Ye lah, mestilah masing-masing pikir camna nak kurus cepat. Sibuk kerja tiap hari sampai tak sempat nak senaman bagai. Bila makan pula, memang tak ingat waktu.

.

Main makan je. Kadang-kadang tu waktu malam pun hentam je makan. Time dinner dengan suami, dengan anak-anak..menambah-nambah je nasi tu..

.

Bila time ada motivasi nak kuruskan badan tu, time tu la baru nak gi bersenam. Ada yang ada budget sikit, pergi bersenam kat gym. Lari atas treadmill sejam rasa macam nak pengsan, sekali tengok monitor baru bakar 100 kalori…ya Allah frust nya..

.

Bersenam punya bersenam berat tak turun-turun. Rasa letih kan..dah lari berkilo-kilo jauhnya. Dekat gym berejam-rejam exercise. Hasil macam tu jugak. Tak ada perubahan. Kalau ada pun..sikit sangat. Memang kecewa sangat..last-last berhenti terus..tak yah exercise dah..

.

.

pikiran-stres-bisa-menaikkan-berat-badan

.

.

Memang cerita ni samaaaa je dengan Nurul. Ha…memang Nurul lah tu. Dan Nurul yakin, hampir semua wanita kat Malaysia ni merasakan benda yang sama je dengan Nurul.

.

That’s why Nurul malas pikir panjang. Terus je call Premium Beautiful expert. Beli satu set..terus sarung kat badan..ha, mudah sangat-sangat. Tak gaduh-gaduh Nurul nak pikir pasal senaman ke apa ke. Tak payah pikir nak makan pil-pil kurus bagai..tak pasal-pasal dapat penyakit lain pula.

.

Ye lah bukan semua orang sesuai dengan bahan dalam ubat-ubat macam tu. Kalau milk shake pula…memang la murah. Tapi once you all berhenti..ha, meletup balik badan tu. Larat ke nak menelan milk shake tu sampai bila-bila? Konon kita pikir murah, tapi bila dah 5-6 kali beli, ha kan dah mencecah beratus ringgit. Nak kena makan pula, lama-lama naik muak asyik kena shake, minum, shake, minum…aduhai…

.

.

OBATsahabatmusuh

.

.

So apa lagi, memang sarung premium beautiful la. First time pakai, ingatkan ketat. Rupanya tak pun. Melekat kat badan je. Tak da pula sampai ketat tak boleh bernafas macam kita tengok filem-filem Inggeris yang perempuan-perempuannya pakai korset tu.

.

.

Awal-awal pakai memang la aim dapat turun sekilo dua pun jadi la. Pinggang yang besar ni at least kurang seinci dua pun dah syukur sangat dah..Mak ai…once pakai, selepas 2 bulan je…mana lemak ni? Berat bukan hilang 2 kg..bukan hilang 5 kg..bukan jugak 7 kg…tapi hilang 9KG!!! Woww…speechless..Bila posing-posing depan cermin..boleh melompat jugak lah..semuanya dah berubah daripada sebelum ni.

.

.

Lemak-lemak kat perut mana pergi? Hilang!!!…paling miracle nya..peta kat perut dah hilang. Ye lah, dah dua kali mengandung..memang kuat la penangan strechmark ni..tapi bila kena dengan premium beautiful ni..ha baru tahu wahai strechmark..hilang terus.

.

.

Ha..ini lah dia antara kata-kata wanita-wanita Malaysia yang dah pakai Premium Beautiful korset. Masing-masing memang berpuas hati sebab perubahan tu memang berlaku depan mata diorang. Ada yang turun 20 kilo..ada yang dah jadi miss kebaya pinggang ramping macam cik Ta..ada yang perut macam model dah..flat terus..tak yah senaman pun..tapi hasilnya tip top lima bintang.

.

.

Jom tengok rakan-rakan wanita kita yang dah kurus dengan premium beautiful korset ni…

.

.

“Baru pakai 3 minggu dah turun 1.4KG!! Amazing premium beautiful!!”
kesan-pakai-premium-beautiful-corset-badan-kurus-berat-badan-turun-hasikin-kuala-lumpur-diet-murah-bengkung-bersalin-korset-kesihatan-expert-testimoni-tsunami-pb

.

.

“Slim betul body fadzliah selepas pakai premium beautiful…well done!!”
slip-disc-premium-beautiful

.

.

“Pakai 3 minggu sekali pun dah boleh turun 3 KG…speechless”
765

.

.

“Tengok sendiri cikgu ni…boleh kurus slim ramping sampai macam ni..siapa boleh percaya?? Dulu besar tapi sekarang dah slim cantik menawan”
Processed with VSCOcam with c1 preset

.

.

“Penangan premium beautiful…tengok lah hasilnya”
premium-beautiful-corset-nak-kurus-testimoni-hasikin-kuala-lumpur-keramat-bengkung-moden-set-berpantang-bersalin-murah-rebate-500-rm-kota bharu-putrajaya

.

.

“Memang magic sangat premium beautiful ni..hilang terus lemak2..terus langsing macam model”
blogger-image--2046682440

.

.

“Bestnya…badan dah bebas lemak2 degil..lihat lah sendiri bentuk badan saya ni”
Testimoni_pb_premium_beautiful_2015_set_bersalin_bengkung_moden_bidan-pb-corset-salleha-roslan

.

.

Memang power sangat premium beautiful ni. Dari badan besar boleh bertukar jadi langsing…dari saiz xl boleh jadi saiz s…

.

Berbaloi sangat kan beli premium beautiful korset ni. Nurul pun rasa bertuah dapat rasai sendiri pakai premium beautiful ni..

.

Beli pun sekali je tapi boleh pakai seumur hidup. Kalau rosak ke apa ke..boleh repair…lifetime warranty..free tau.

.

Nak rasai sendiri penangan premium beautiful? Order lah cepat..Harganya cuma dalam RM2500 saja. Boleh buat payment by cash, tak pun kalau nak installment pun boleh. Ada free fitting lagi.

.

Premium Beautiful Expert akan guide you all pakai dengan betul and make sure memang betul-betul selesa dengan body you all..

.

Pakai baju cantik-cantik, beg tangan branded, naik kereta mewah-mewah tapi kalau badan tak cantik..tak match jugak kan?

.

So tunggu apa lagi? Nak pakai premium beautiful tak? Cepat contact  Nurul ; 013-2769785..Nurul ada diskaun istimewa buat you all semua.

.

Dah pakai premium beautiful tu, kalau teringin nak buat income berpuluh ribu sebulan pun Nurul boleh ajarkan..Bagi tau je..Bila-bila boleh Nurul consult..Jom!!

.

.

IMG_20151120_112725

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *