Testimoni hilang sakit Tulang belakang selepas pakai premium beautiful by dr.huda

 

 

slip-disc-premium-beautiful

Nur Fadzliah Azizam, 30
Salam wanita-wanita Malaysia semua..kali ni Nurul nak share testimoni tentang Nur Fadzliah Azizam selepas memakai premium beautiful korset.

 

 

Fadzliah ni pernah mengalami kemalangan jalan raya. Akibat daripada kemalangan tu, Fadzliah menghadapi masalah tulang belakang iaitu masalah slip disc di bahagian leher dan pinggang. Akibatnya Fadzliah tidak dapat menggerakkan badannya dengan baik.

 

 

Kalau kita accident dan ada masalah tulang memang doktor akan pasangkan suatu alat untuk menyokong tulang kita. Sama juga macam fadzliah..bila doktor pasang je alat sokongan tu, so pergerakan beliau memang sangat terbatas. Nak gerakkan kepala ke kiri dan kanan pun susah..macam robot jadinya..then disebabkan accident tu jugak, Fadzliah sentiasa letih dan tiada tenaga..Jadi untuk atasi masalah ni, Fadzliah mencuba premium beautiful korset sebagai alternatif untuk menyembuhkan dan menyelesaikan masalah beliau.

 

 

Ok..jom kita dengar sendiri testimoni Fadzliah tentang apa yang berlaku  sebelum dan selepas beliau memakai premium beautiful korset.

 

 

“Sebelum saya memakai Premium beautiful, saya mengalami masalah period berpanjangan selama 6 tahun berturut-turut dan mengalami masalah tulang belakang iaitu slipped disc di bahagian leher dan pinggang akibat kemalanagn jalan raya. Disebabkan itu, pergerakan saya sangat terbatas (seperti robot) dan badan saya sentiasa lemah kerana kekurangan tenaga.
namun saya agak terkejut, kerana selepas satu bulan memakai Premium Beautiful, period saya kembali teratur seperti biasa dan yang paling menggembirakan saya ialah sejurus selepas memakainya saya sudah boleh menggerakkan leher saya seperti biasa (tiada lagi pergerakan seperti robot).
Memang terbukti Premium beautiful ialah pakaian dalam wanita yang bukan sahaja menggembalikan mahkota seorang wanita, namun ia juga sebagai satu rawatan tambahan/ alternatif bagi kita yang mengalami masalah kesihatan dalaman mahupun luaran..saya sangat berpuas hati dengan premium beautiful korset”.

 

 

You all boleh tengok sendiri kan pengakuan Nur Fadzliah ni tentang beberapa masalah yang berjaya diatasi selepas memakai premium beautiful ni.

 

 

First masalah slipped disc beliau memang totally hilang after pakai premium beautiful korset ni. Memang banyak orang after accident macam-macam jadi..tulang retak la, sakit tulang belakang berpanjangan, slipped disc problem..macam-macam lagi. Tapi menerusi premium beautiful korset masalah slipped disc and tulang belakang ni dapat diatasi. Untuk pengetahuan you all semua, Premium beautiful diiktiraf produk yang mampu menyokong, membaiki dan merawat tulang belakang oleh Persatuan Tulang Belakang Sedunia..

 

Bukan senang tau nak dapat pengiktirafan daripada persatuan sedunia macam ni. Tapi bila Premium beautiful mendapat pengiktirafan ini, means premium beautiful bukan sebarangan korset ye…Premium Beautiful memang produk terbaik..

 

 

Second masalah period Fadzliah. Bayangkan lah beliau ada masalah period berpanjangan selama 6 tahun?? Dasyat tu…6 tahun period berpanjangan je..memang tak selesa dan confirmlah itu darah berpenyakit. Memang kalau tak tahan boleh naik stress..6 tahun tu bukan suatu jangka masa yang sedikit. Tapi one month je pakai premium beautiful..terus hilang masalah ni. Memang amazing sangat-sangat…produk apa yang mampu sembuhkan masalah sebegini dengan mudah je? Bukan senang kan? Tapi premium beautiful memang buktikan bahawa ia adalah produk terbaik..

 

 

Kalau Nurul pun..memang setia pada yang satu..boleh jadikan teman rapat Nurul ni..ye lah, apa jua problem kewanitaan, memang premium beautiful boleh tolong selesaikan masalah…Sebenarnya antara masalah kewanitaan lain yang premium beautiful mampu selesaikan ialah masalah period pain, masalah keputihan, period tak teratur, masalah breast kendur, masalah penuaan, juga masalah kegemukan..kegemukan juga adalah masalah kewanitaan ye…

 

 

Ramai wanita-wanita Malaysia dan mencuba sebenarnya..banyak sangat permasalahan-permasalahan yang diorang hadapi ni berjaya sembuh dan berjaya diatasi selepas pakai premium beautiful korset…

 

 

Prinsip Nurul senang je..sayangi diri sendiri dulu..baru boleh diri kita disayangi oleh orang lain. Kena berubah untuk kecantikan diri. Baru orang sekeliling sayang..kita pun jadi yakin diri kan…

 

 

Untuk sesiapa yang ada masalah yang sama, dan nak solve problem by using Premium beautiful..apa lagi terus je contact Nurul..Nurul boleh consult you all daripada awal memilih saiz, memakai korset sampaila kepada make sure you all selesa dengan premium beautiful…

 

 

Untuk tempahan premium beautiful atau sebarang pertanyaan,
Contact Nurul..whatsapp /SMS / Call ; 013-2769785

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *