CARA KURUS DAN LANGSING DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum wbt.
Entry kali ni Nurul nak dedahkan ‘rahsia’ macam mana nak kurus dan langsing bentuk badan macam Rozita Che Wan..
Tentu you all akan tertanya tanya..macam mana nak dapat bentuk badan macam Cik Ta ni ye?? Ada cara kerrr?? Alahai…mestilah ada…meh Nurul bagi tau rahsianya…mudahhhh sangat-sangattt…tak perlu senaman, tak perlu diet, tak perlu pergi pusat perlangsingan pun dan tak perlu nak makan pil-pil kurus yang bahaya pada tubuh badan tu….

..

Nurul sendiri dah guna tau.. Hasilnya.. Ya Allah tip top gilerrrr…suami, kawan-kawan office, family..semuaaaa..semuaanya asyik puji jerrrr bentuk badan Nurul lepas bersalin anak kedua ni…diorang cakap badan dah macam Saloma la..badan nampak kurus la..body nampak langsing la..ada yang sampai tanya Nurul…’Apa rahsia Nurul ni, langsing betul body..slim lagi..berseri-seri..’..

..

Hurm..nak tahu???  Rahsianya ialah Premium Beautiful (PB)…Nurul pakai 3 bulan je dah dapat bentuk badan yang Nurul nak..dah upgrade jadi macam Cik Ta dah..hehe..Dulu lepas bersalin anak ke-2, berat badan Nurul mencecah 60KG…tapi lepas pakai PB ni memang berat dah 52KG..

..

Nurul tak senaman, tak diet langsung..makan hentam kromo je..tapi berat turun!!! Amazing tak?? Ada produk ke yang boleh kuruskan badan kalau kita tak diet?? And ada ke produk yang sambil kuruskan badan, boleh langsingkan pinggang dan hilangkan buncit juga?? Cubalah cari kalau ada…tapi setakat ni Nurul rasa tak ada pun..yang ada cuma PB, satu-satunya produk Kurus + Langsing + Hilang Perut Buncit + Untuk Kesihatan.

..

Actually you all pernah dengar tak pasal PB ni? Kalau tak pernah dengar..meh Nurul cerita pasal PB..
12195832_1207025805991147_2519910097249251777_n
PB ni sebenarnya ialah korset yang fungsinya menguruskan badan, membentuk tubuh supaya langsing, menghilangkan perut buncit, menghilangkan masalah kewanitaan macam keputihan, period pain, serta beberapa masalah kesihatan macam sakit tulang belakang, sakit migrain, dan mengelak badan kita daripada terkena kanser..banyak sebenarnya..Nurul list kan yang basic-basic ni je dulu…

..

PB sangat berkualiti serta terjamin berkesan..sebab tu PB diiktiraf  produk SUPERBRAND..macam roti gardenia tu..ada ke roti lain kat Malaysia ni boleh challenge roti gardenia? Tak ada kan..roti mana yang boleh kalahkan roti gardenia yang sedap..boleh makan macam tu je..lembut..semua lahhh…terbaik sangat kan…itu namanya roti yang berkualiti..kekal berkualiti sampai sekarang..
..
Sama jugak macam PB…ia berkualiti daripada pelbagai sudut. Antaranya produk ini berkesan. Ramai sangat dah wanita-wanita Malaysia ni berjaya kurus, langsing dan hilang buncit..cukup pakej..Dah tu produk ni menggunakan kualiti fabrik terbaik daripada Jerman..akwatek dan akwadyne..sangat lembut dan selesa bila pakai PB pada kulit kita.
..
Selain itu PB ni ada Far Infra-Red Ray (FIR)..FIR ni dijahit pada benang-benang korset..so bila kita pakai je korset PB ni, automatic lemak-lemak degil kat badan kita ni dicairkan, kemudian dialirkan pada bahagian breast dan punggung, dan bagi lemak-lemak yang tak diperlukan badan, dia akan bakar lemak tu..yang bestnya jugak..
pb 4
PB ni akan tingkatkan metabolisme badan…so memang cepatla proses nak kuruskan badan tu terjadi..kita makan apa pun, makanan tu cepat terbakar..jadi tak sempatla nak jadi lemak sangat kan kat badan kita..that’s why PB ni memang mampu menguruskan badan kita sebab PB boleh bakar kalori dan tingkatkan metabolisme badan.

..

Pelangsingan badan pula terjadi melalui pemakaian waist nipper..bila pakai waist nipper je..terus pinggang akan terbentuk ikut waist nipper tu..tak percaya?? Tengok la rakan-rakan wanita kita ni…diorang semua dah dapat apa yang diroang idamkan…kurus + langsing dan no more buncit dah…

..

th

.

TSUNAMI PB - AMMYRA.
2015-04-21-13.05.52

.

Testimoni_pb_premium_beautiful_2015_set_bersalin_bengkung_moden_bidan-pb-corset-salleha-roslan

.

kak ana before and after

..

Amazing giler kan..daripada over weight boleh bertukar jadi langsing, kurus dan menawan sangat…kalau you all memang nak bagi jadi body you all macam kawan-kawan kita kat atas ni..cepat tempah premium beautiful..rasai sendiri perubahan diri tu..InsyaAllah memang teramat amatt puas hati..

..

Kalau berminat nak tempah..hubungi Nurul by whatsapp / sms / call ; 013 -2769785
IMG_20151120_112725

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *