CARA KURUSKAN BADAN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL by Dr.Huda

“Rasa down sangat sangat…berat badan naik mencanak-canak..perut ni ha, dah naik berlapis-lapis, punggung jangan kata la..makin hari makin melebar…

 

lengan ni pula, penuh dengan geleber lemak..terhayun-hayun bila berjalan..peha ni pulak, berselisih je bila berjalan.

 

aduhai..bukan tak cuba nak kuruskan badan..dah cuba..tapi tak berjaya pun…

 

try dah diet..tapi tak tahanla..perut ni asyik lapar je..mesti nak nasik juga…senaman??

 

Hurm..dah buat dah..cuba lari 2 jam seminggu, timbang tengok..alahai..duk macam tu jugak beratnya..tak turun punnn..sedihnya…macam mana ni nak kurus??”

 

 

Nurul yakin, ni lah dialog bagi sesiapa yang memang ada masalah berat badan..then dah cuba senaman dan dah cuba diet..tapi tak berkesan..berat macam tu juga kan..kenapa ye…

 

Actually, kalau badan kita besar and kita nak kuruskan badan..benda penting yang WAJIB kita buat ialah

 

 

 

BAKAR KALORI & TINGKATKAN METABOLISME BADAN…

tips-senaman

Memang senaman adalah caranya..tapi macam dalam dialog tadilah..senaman dah buat, tapi berat tak turun-turun..kenapa?

 

Sebab benda ni long lasting tau..and bukan senang nak diet kalau perut asyik lapar je..nak makan pil kurus?

 

 

Tak bahaya ke…and kalaulah boleh kurus lepas makan pil..then kalau berhenti? Kan naik balik…so memang tak boleh berhenti makan pil kurus..aduhai.. boleh muntah kalau tiap hari nak telan pil/ubat kurus…

 

 

So camna nak buat and make sure kalori terbakar dan matabolisme badan naik tanpa perlu diet dan senaman???? Nurul ada jawapannya..nak tahu tak???

 

 

Actually senang je..sarung je Premium Beautiful korset..confirm akan kurus..bukan tu je tau.. boleh langsingkan bodyshape dan perut kalau buncit pun akan hilang.. flat terus tau…dan bestnya semua ni tak perlu senaman dan diet pun…

 

 

Premium Beautiful still akan bekerja untuk you all semaksimum mungkin selagi you all sarungkan premium beautiful..

 

 

 

FB_IMG_1443261038364
Kenapa Premium Beautiful boleh kuruskan badan??

 

 

Actually Premium Beautiful ni memang korset untuk slimming kan body kita..nama pun Slimming Corset..Pada Premium beautiful ni, terdapat Far Infra-Red Ray.

 

 

So FIR ni lah sebenarnya bekerja untuk memecahkan lemak dalam badan, kemudian bawa lemak-lemak tu ke tempat sepatutnya, kemudian bakar kalori dalam badan you all dan tingkatkan metabolisme badan..walaupun tak senaman dan tak diet..

 

 

FIR still bekerja untuk badan you all..tapi kalau you all senaman, memang makin cepat la badan you all akan kurus..best tau..

 

 

 

923131_624942457518140_956939927_n

 

Cuba you all imagine.. Lemak-lemak dalam badan you all terbakar sendiri tanpa perlu senaman dan diet pun..you all just pakai premium beautiful..

 

 

then you all duduk je tak buat apa-apa..or sambil tengok tv ke..sambil sembang dengan kekawan, sambil makan-makan dengan family ke..tapi masa tu lemak dalam badan you all terbakar..

 

nampak tak..you all buat aktiviti macam biasa je tapi lemak terbakar, dan metabolisme naik…

 

 

wahhhh…memang dasyat betul tu..ni semua penangan premium beautiful tau… hasilnya… haa… macam badan cit Ta ni tau..langsing kurus, perut pun flat…siapa yang x nak kan?? cun melecun…

 

 

 

 

premium-beautiful-corset-superbrand11

 

 

 

 

Hurm..tak percaya?? Tengok kawan-kawan kita kat bawah ni..semua dah kurus..semua dah langsing..semua dah cantik badan diorang.. ramping macam cik Ta..kenapa??? Sebab pakai premium beautiful laaa…

 

 

 

kak ana before and after

 

 

2015-04-21-13.05.52

 

TEST 2

 

 

premium beautiful lepas bersalin testimoni

 

 

Nak jadi macam diorang ni??  Nak jadi kurus tak tanpa perlu buat apa-apa pun!!

 

 

Just sarungkan premium beautiful je….then lemak-lemak degil pada badan you all boleh hilang…pastu badan jadi ramping pulak…alahai…memang best sangat-sangat..

 

 

Kalau ada yang berminat dan teringin nak ikut jejak rakan-rakan kita ni pakai premium beautiful..cepat contact Nurul ; whatsapp / sms / call…

 

 

013-2769785

 

 

 

 

Nurul ada tawaran harga yang sangat menarik + free gift & boleh installment..jadi sesiapa pun boleh pakai premium beautiful tau…
Cepat contact Nurul..selagi stok masih ada.

 

 

IMG_20151120_112725

 

 

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *