PREMIUM BEAUTIFUL ; Superbrand Product by Dr.Huda

Assalamualaikum wbt..

Nurul yakin ramai wanita-wanita kat luar sana dah tahu apa itu premium beautiful korset..Cuma untuk entry kali ni Nurul nak spesifikkan lagi apa ciri-ciri istimewa premium beautiful ni..

 

 

* Superbrand product

* Teknologi daripada 4 negara

* Diktiraf persatuan Tulang Belakang Sedunia

* Lifetime warranty

* Kuasa renggangan 360 darjah

 

Superbrands_premium_beautiful_adibah

 

Superbrand Produk

Premium Beautiful (PB) ni mendapat pengiktirafan SUPERBRAND produk.  Kenapa? Sebab PB produk yang berkualiti, berkesan dan sangat laris di pasaran.

Kalau nak mudah faham, meh Nurul bagi perumpamaan. Contoh terbaik macam ni…tahu kan roti gardenia..satu-satunya produk roti yang dapat superbrand produk roti. Roti lain tak dapat pun title superbrand ni..hanya gardenia satu-satunya roti yang dapat title ni..kenapa?

Sebab kualiti roti gardenia sangat tinggi, dengan tekstur dia yang sangat lembut dan sedap, then kalau nak makan saja pun best..that’s why roti gardenia mendapat pengiktirafan macam tu dan sangat laris di pasaran..roti lain boleh ke camtu? Lembut sama tak? Takkkk kannn…so memang roti lain kalah la dengan brand gardenia…that’s why gardenia dapat title superbrand…

Sama juga dengan premium beautiful korset..kenapa dalam banyak-banyak produk kecantikan, PB pula yang dapat superbrand? Sebabnya…. kualiti yang ada pada premium beautiful lah..produk lain tak ada apa yang PB ada..PB ni korset tapi bukan semata-mata korset..tengok la kebolehan yang ada pada PB..PB boleh kuruskan badan, sihatkan badan, untuk kecantikan, boleh reshape body, untuk set bersalin..macam-macam lagi la..nampak kan kenapa PB diiktiraf? Sebab PB memang miracle produk…fungsinya pelbagai dalam hanya satu PB.

 

208207

 

 

Teknologi Dari 4 Negara

 

PB terhasil daripada kepakaran teknologi 4 negara iaitu Korea, Jepun, Taiwan dan Jerman. Kesemua kepakaran daripada 4 negara ni bersatu untuk mencipta PB..akhirnya terhasillah korset PB yang sangat – sangat powerful.

Korea : Teknologi Far Infra-Ray Red dihasilkan daripada kepakaran Negara Korea. FIR ini dijahit pada benang-benang korset. Paling banyak FIR ini dijahit pada waist nipper (bengkung), depan perut long girdle (seluar) dan bahagian perut long bra brassirre..sebab tu lemak-lemak kat bahagian perut dan badan cepat sangat mencair dan dibawa ke bahagian punggung dan breast. Bagi lemak yang tak sepatutnya ada pada badan kita, FIR ni akan tolong burnkan. Jadi body kita memang akan lost weight secara automatik after pakai PB.

Jerman : Teknologi yang digunakan dari Negara Jerman ialah teknologi jahitan. Jahitannya sangat kemas dan tidak akan tertanggal sampai bila-bila pun walaupun you all tarik-tarik..regang-regangkan PB..Sebab tu PB memang tak akan tertetas benang walau macam mana lasak pun kita pakai PB..sebab tu PB memang superb brand..

Taiwan : Fabrik akwatek dan akwadyne digunakan untuk hasilkan PB. Kedua-dua jenis fabrik ni berasal daripada Taiwan. Material akwatek dan akwadyne ni sangat bagus pada kulit. Fabriknya bermutu tinggi, high class. So sesiapa yang memakai korset ni memang akan rasa selesa dan lembut pada kulit. Sebab tu bila kita pakai korset ni berjam-jam sampai 24 jam pun, kita still rasa selesa pada kulit badan sebab material dan fabrik yang digunakan pada PB ni sangat high class..

USA : Kepakarannya digunapakai dalam PB untuk membaiki, memulih dan menyembuhkan sakit tulang belakang. Hasilnya PB diiktiraf oleh persatun TulanG belakang Sedunia sebagai korset penyembuh sakit tulang belakang..

 

SLIP DISC

 

Diiktiraf Persatuan Tulang Belakang Sedunia

Premium Beautiful ni memang berfungsi untuk merawat sakit tulang belakang dan merawat masalah slip disc pada tulang belakang. Jadi PB ni akan healing sakit-sakit tu dan akan betulkan postur tulang belakang. Sesiapa yang ada masalah tulang belakang bengkok tu, means tak seperti macam asal..so PB akan tolong bantu betulkan balik bentuk tulang you all tu..disebabkan fungsinya ni, maka PB diiktiraf persatuan tulang belakang sedunia.

 

20120111-105144

Lifetime warranty

Maksudnya PB ni sampai bila-bila pun ada warranty…sampai ke anak cucu lah nak cakapnya..selagi ada rupa PB..then you all nak repair (mungkin akibat tertanggal cangkuk ke, tertanggal renda bunga ke)..you all boleh hantar ke stokis syarikat untuk direpair..free of charge..tiada sebarang bayaran dikenakan..pergi lah repair banyak kali mana sekalipun, tidak perlu bayar..

FB_IMG_1443261038364

Kuasa renggangan 360 darjah

Korset PB mempunyai kuasa renggangan 360 darjah..Maksudnya kalau kita pakai PB, kita bebas bergerak macam mana sekalipun..pergerakan kita tak akan terbatas langsung..you all nak membongkok untuk solat ke, nak berlari ke, nak lompat ke, nak pusingkan badan belakang ke, semua boleh..tak ada lah isu kata berjalan macam robot ke..ketat ke apa bagai..tak..korset ni sangat special tau..you all boleh bebas bergerak macam mana cara you all nak..sebab korset ni kana da kuasa renggangan 360 darjah.

Actually banyak lagi keistimewaan PB, tapi Nurul tulis yang basic dan asas dulu..berdasarkan ciri-ciri ni je pun kita dah dapat tahu PB ni adalah produk berkualiti..selalu produk berkualiti ni memang berkesan dan memang puas hati kalau kita guna. Produk berkualiti ni kita beli sekali je tapi memang sangat puas hati..

So kalau berminat nak tempah dan rasai sendiri kehebatan PB..boleh hubungi Nurul , whatsapp / sms/ call ; 013-2769785 .. Nurul ada offer harga istimewa sangat..berbaloi sangat..cepat-cepat order..sebelum kehabisan stok.

IMG_20151120_112725

 

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *