SET BERSALIN TERBAIK PREMIUM BEAUTIFUL by Dr.Huda

 Assalamualaikum wbt
Entry Nurul tulis kali ni, pada Nurul memang sinonim sangat dengan kita semua. Sebab boleh dikatakan semua kita wanita-wanita ni memang berdepan problem yang sama iaitu masalah kegemukan selepas bersalin.

 ..
Sebelum kahwin : (zaman anak-anak dara) body shape lawa..slim..perut pun flat je..setuju kan???
Selepas berkahwin : 100% berubah..ni lah dialog kebanyakkan wanita-wanita selepas bersalin..

..

“Lepas bersalin ni..badan naik meletop-letop..malu nak bagitau berat brape….ni kat lengan and kat peha, menggelerrr je..sampai terbuai-buai bila berjalan…kat perut tak payah cakap la, dah naik bukit..buncit…tambah dengan strechmark lagi..ya Allah memang totally tak sama langsung dengan zaman masa anak dara dulu”…

 

 

ibu-gemuk-130830-b

..
Kann??? Memang kebanyakkan or boleh dikatakan hampir semua akan merungut perkara yang sama..Nurul cakap camtu sebab Nurul pun hadapi masalah yang sama…aduhai..memang down betul kan bila semua ni jadi pada tubuh badan kita..

.

Sebab tu time berpantang lah kita kena gunakan sebaik mungkin untuk pulihkan keadaan badan kita balik. Then kita kena make sure ada alternatif terbaik untuk bantu badan kita untuk pulih sepulihnya daripada masalah umum selepas bersalin ; macam strechmark, badan lesu, badan berangin, perut menggeleber dan buncit serta masalah kegemukan selepas bersalin.

 

 

PERSOALANNYA, APA ALTERNATIF TERBAIK untuk badan kita bebas daripada
masalah selepas bersalin ni??!!

.

Kalau you all tanya Nurul..Nurul jawab satu je..you all kena dapatkan supermagic korset Premium Beautiful (PB). Kenapa Nurul cakap SUPERMAGIC??? Sebabnya, based on experience Nurul sendiri, PB ni boleh atasi semua masalah umum yang kita para wanita ni hadapi selepas bersalin. Nurul sendiri lepas pakai PB semasa berpantang anak kedua dah Berjaya atasi masalah-masalah ni..heppi giler la..memang menyesal tak pakai PB sejak lahir anak pertama dulu…

 

.

12195832_1207025805991147_2519910097249251777_n

.
Ok, jom Nurul explain kebaikan berpantang dengan Set Bersalin Premium Beautiful:
BOLEH ATASI SEMUA MASALAH UMUM SELEPAS BERSALIN

.

• Keluarkan angin dalam badan
• Kecutkan serta kemaskan balik rahim yang mengembang semasa mengandung
• Tarik dan kecutkan tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
• Segarkan badan yang lesu akibat proses melahirkan bayi
• Mengeluarkan segala sisa kotoran dari rahim
• Mengeluarkan air bias (menggantikan proses tangas) dari rahim
• Menyokong rahim daripada jatuh
• Sihatkan kembali rahim untuk persediaan untuk mengandung lagi
• Menghilangkan strechmark
• Menghangatkan badan..so tak perlu dah guna bahan2 macam param, tapel dan pilis
• Melancarkan proses membuang air besar , so dah tak sembelit semasa berpantang
• Membanyakkan susu – bra brassiere berfungsi membanyakkan susu badan
• Merawat luka-luka dalam rahim
• Meningkatkan kadar metabolisme badan
• Membentuk semula breast, pinggul dan postur badan supaya menarik kembali

 

.

 

s_5146

 

.
BOLEH KURUSKAN BADAN
Part ni paling best. Memang magic giler la PB ni..Nurul sendiri dulu berat lepas bersalin 59KG..tapi after 3 month je pakai PB..berat dah 52KG!! Dah la tak senaman, tak diet..boleh pula lost 7KG..Dasyat betul kan…tengok la sendiri rakan-rakan wanita kita ni..semua dah slim selepas berpantang dengan PB..

 

.

set_bersalin_terbaik_testimoni_premium_beautiful_2014_pb_corset_bengkung_moden_salleha_roslan_bbplus_collagen

 

.

Memang teruja and heppi sangat bila tengok diorang dah berjaya turunkan berat badan. Act bukan senang tau nak kuruskan balik badan lepas bersalin..even kalau kita bersenam and diet pun belum tentu kita boleh istiqamah buat tisp hari..so bilanya nak kurus balik kan?

 

 

 .
Macam Nurul cakap..kena cari alternatif untuk tolong badan kita lost weight kan..memang PB is powerful alternative for helping us to lost weight..

 

 

HILANGKAN PERUT BUNCIT

 

 

Ni lagi satu dilema yang dihadapi kita semua after bersalin. Sebenarnya bukan selepas bersalin je..kadang-kadang sebelum kahwin pun perut dah naik buncit. Memang masalah command kaum wanita and lelaki juga. Bila buncit tu, faham-faham je lah..pakai baju kahwin pun nampak bonjol je perut tu..malu kan…

 

 

 .
So memang kalau you all nak buang buncit tu..memang Nurul rekemen sangat pakai PB. Waist Nipper dan Long Girdle tu memang bagus sangat untuk buang buncit kat perut. Nurul sendiri lepas pakai PB, hilang terus masalah perut buncit..Suka sangat…cuba tengok kawan-kawan wanita kita ni…diorang dah tak da perut buncit kan?? Semua ni sebab PB tau..diorang pakai PB..terus hilang perut buncit ni…semudah ABC…

 

 

.

 

Testimoni

kak mai

Selepas bersalin perut kak maisarah ni buncit..tengok la sekarang lepas pakai
premium beautiful..terus kecik perut dia..langsing dan slim lagi

 

.
HILANGKAN STRECHMARK

 

 

Ni satu lagi encik problem kita lepas bersalin..strechmark..Memang akan happen kat perut kita..ye lah, masa pregnant..perut kan membesar..tapi lepas bersalin terus kecik balik..memang akan keluarla bentuk-bentuk strechmark tu…camna nak hilangkan strechmark???? PB boleh tolong tau…

 

.

PB - Stretchmark

 

.
SESUAI UNTUK BERSALIN NORMAL & CZER
Nurul sendiri bersalin secara czer..bila pakai bengkung moden PB ni memang mudah sangat..Nurul sendiri rasa memang sangat-sangat sesuai untuk ibu bersalin c-zer..apatah lagi bersalin normal. Yang penting PB dapat sembuhkan kesakitan luka akibat czer tu dengan lebih cepat.

 

 

.

wnlepasbersalin

 

PALING BEST..MUDAH SANGAT DIPAKAI

 

.

Ini based on pengalaman Nurul sendiri..masa Nurul pregnant anak 1st, Nurul memang berpantang dengan bengkung tradisional…memang susah betul la..nak ikat tali panjang-panjang tu..lepas tu time nak pergi toilet, nak buka, nak ikat balik…pastu masa nak menyusu pula..tak selesa betul..

 

.

Tapi selepas berpantang anak kedua..Nurul pakai PB..ye la..Nurul ni bersalin czer dua-dua anak ni. So perut memang tak bertungku..faham-faham je lah betapa buncit perut Nurul. That’s why Nurul pakai PB. Masa pakai PB ni…memang terasa Ya Allah senangnya pakai bengkung PB ni..tak gaduh pikir apa..sarung je..

.

 

Senang kan..sarungggg je..nak pergi toilet tak sesusah masa pakai bengkung tradisional tu..lipat waist nipper, buka long girdle..terus boleh dah gi toilet..lepas tu sarung je balik long girdle..and buka balik lipatan waist nipper…mudah sangat..imagine sendiri camna kalau you all hanya perlu sarungkan saja..tak perlu berikat-ikat…jimat sangat masa…

 

 

.

 

pb

 

 

.

 

Bagi yang nak tanya apa-apa or berminat nak pakai set bersalin PB, boleh order daripada Nurul. Just contact je Nurul (Whatsapp / Call / SMS)..
.
013-2769785

.

Bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin..ataupun bakal bersalin.. Nurul nak share kegembiraan dengan you all semua..so Nurul nak bagi tawaran harga istimewa kat ibu-ibu..and ada free gift untuk semua..
 .
Cepat-cepat order..sebelum kehabisan stok…

 

.

IMG_20151120_112725

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *