Korset Terbaik Premium Beautiful by Dr.Huda

images
Korset ialah pakaian dalam wanita yang digunakan sejak zaman bangsawan Inggeris dahulu kala lagi bertujuan untuk merampingkan, dan mencantikkan tubuh wanita. Para bangsawan Inggeris zaman dahulu kala sememangnya mengamalkan pemakaian korset untuk mengekalkan kecantikan dan kelangsingan tubuh badan mereka. Pemakaian korset yang berpanjangan akan membentuk tubuh seperti bentuk jam pasir.
Pemakaian korset secara berterusan selain membentuk tubuh badan yang langsing, juga dapat menguruskan badan. Bagaimana ini boleh terjadi? Sebenarnya ia terjadi disebabkan oleh perut yang diikat ketat oleh korset. Akibatnya seseorang yang memakai korset akan makan sedikit sahaja kerana cepat kenyang akibat perutnya yang kecil kerana diikat oleh korset. Ini menjadi faktor seseorang perempuan itu hanya mampu makan sedikit, dan tidak boleh makan dalam kuantiti yang banyak.

 

 

 

Sambutan Hari Raya

 

 

Namun pemakaian korset yang terlalu lama sebenarnya boleh menyebabkan kesan buruk sekiranya dipakai terlalu ketat dan erat kepada tubuh badan. Tulang-tulang, organ-organ dan tulang pinggul dalam tubuh badan akan dimampatkan dan hasilnya bentuk badan akan terbentuk seperti bentuk jam pasir yang kecil ditengah dan besar di bahagian atas dan bawah. Oleh demikian, pemakaian korset tidak boleh terlalu ketat..dan semestinya hanya seselesa pada tubuh badan sahaja.

 

 

images2

Kenapa susah kurus?

 

Pernah tak kita terfikir, kenapa kita susah nak kurus ye? Sebenarnya semua ini disebabkan oleh keracunan makanan..kita semua setiap hari makanan makanan beracun setiap hari. Jadi seluruh usus dan organ dalaman badan kita dipenuhi oleh racun. Racun tersebut menyebabkan kadar metabolisme dalam tubuh badan kita menurun. Apabila kadar metabolisme rendah, maka makanan yang dimakan oleh kita tidak mampu dibakar..dan bertukar menjadi lemak..
Untuk kurus, perkara penting yang perlu ada dalam tubuh badan seseorang ialah kadar metabolisme yang tinggi. Apabila kadar metabolisme tinggi, maka makanan yang dimakan serta lemak-lemak pada tubuh dapat dibakar dengan sempurna. Selain itu, kadar metabolisme yang tinggi mampu membakar semua makanan yang dibakar dengan baik dan mengelak daripada makanan tersebut menjadi lemak.
Oleh demikian, proses kegemukan dan penempelan lemak pada tubuh badan tidak dapat berlaku. Namun, disebabkan oleh racun daripada makanan yang menempel pada usus, maka kadar metabolisme badan akan makin berkurangan menyebabkan proses pengurusan badan tidak dapat berlaku.
Oleh demikian, untuk membuang segala racun dalam tubuh, maka racun @ dikenali sebagai toksin perlu dibuang dalam tubuh badan. Apabila toksin dibuang daripada tubuh, maka kadar metabolisme akan naik secara semulajadi.
Ini menjadikan proses kegemukan @ penukaran makanan kepada lemak-lemak tidak akan berlaku kepada tubuh badan. Sebaliknya proses pembakaran lemak yang akan berlaku dalam tubuh yang boleh menyebabkan tubuh badan makin kurus dan langsing.

 

 

 

Cara Kurus Berkesan Dengan Premium Beautiful Korset

 

 

Formula kurus ialah :
Buang toksin MAKA Metabolisme tubuh akan tinggi MAKA Pembakaran lemak dan menghalang makanan daripada bertukar menjadi lemak = KURUS

 

Proses membuang toksin, serta meningkatkan kadar metabolisme tubuh ada pada pemakaian korset premium beautiful. Premium beautiful mengandungi Far Infra-Red Ray (FIR)..FIR tersebut akan membuang toksin dalam badan si pemakai.
Apabila toksin dibuang, maka kadar metabolisme pada tubuh akan meningkat. Ini menyebabkan segala makanan yang dimakan akan dibakar dan tidak akan terbentuk lemak-lemak pada tubuh badan. Oleh sebab itu sesiapa yang memakai premium beautiful akan kurus dan lemak-lemak pada tubuh akan terbakar.

 

 

Wanita2 yg berjaya kurus menerusi pemakaian PB

 

 

testimoni_pb_corset_safriza-azwani_kurus_turun_berat_dengan_premium_beautiful

 

 

 

 

20

 

 

 

Testimoni_pb_premium_beautiful_2015_set_bersalin_bengkung_moden_bidan-pb-corset-salleha-roslan

 

 

 

 

Premium beautiful korset bukanlah seperti korset yang perlu dipakai secara ketat dan erat. Sebaliknya konsep pemakaian premium beautiful ini adalah secara bersederhana, selesa dan perlu mengikut saiz tubuh dengan betul. Oleh demikian, tubuh badan tidak akan diikat secara erat yang boleh memberi kesan buruk kepada organ dalaman tubuh badan.
So Nurul memang rekemen..korset yang terbaik ialah Premium beautiful.
– Tak perlu pakai ketat untuk membentuk tubuh.
– Tak perlu senaman dan diet untuk kurus
– Tak perlu ubat-ubatan untuk membuang toksin dalam badan
– Sangat sesuai untuk orang yang nak kurus tapi sibuk..
Nak korset premium beautiful? Order sekarang..hubungi Nurul ;
013-2769785
  (whatsapp / sms / call)..

 

~free consultation n free gift for you all.. TQ~

IMG_20151120_112725

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *