Bentuk badan idaman setiap wanita by Dr.Huda

Nurul yakin setiap wanita berkeinginan memiliki bentuk badan idaman.
Setiap wanita mempunyai keinginan untuk memiliki bentuk badan berlekuk dan menyerupai
jam pasir, layaknya seperti bentuk badan artis-artis.
Bentuk badan jam pasir ialah bentuk badan dengan ukuran dada dan tulang pinggul
10 inci lebih lebar daripada ukuran pinggang.
Ukuran sebegini mampu menghasilkan bentuk tubuh jam pasir yang sangat menawan dan cantik.
Meskipun kita tahu bentuk tubuh secara normalnya mengikut faktor genetik,
namun masih ada cara untuk memperolehi ‘dream figure’ idaman wanita ini.
Nurul memang akan totally syorkan kawan-kawan semua pakai premium beautiful.
Dengan pemakaian full set premium beautiful,
InsyaAllah bentuk badan you all akan tip top macam Rozita Che Wan..

 

 

 

ROZITA1

Kenapa pakai premium beautiful mampu membentuk bentuk tubuh
badan idaman anda semua???

Premium-Beautiful-Waist-Nipper-b

~Waist Nipper akan menonjolkan lekuk dan merampingkan pinggang you all~

Rahsia utama kalau nak bentuk badan jam pasir ialah di bahagian pinggang.
Bentuk pinggang you all kena berbentuk ramping dan berlekuk.
Kalau straight je, x jadi la bentuk jam pasir tu kan. So you all kena pakai waist nipper.
Waist nipper ni ialah bengkung iaitu salah satu pieces dalam full set premium beautiful yang mesti
dipakai dan diikat di bahagian pinggang.  Ia perlu dipakai secara consistent selama minimum 8 jam setiap hari.
So kalau you all semua pakai ikut masa yang ditetapkan ni,
you all confirm akan dapat bentuk badan idaman yang langsing dan
cantik menawan macam bentuk jam pasir.
Contoh artis Malaysia yang terkenal yang ada bentuk macam jam pasir ni ialah  Rozita Che Wan dan Erra Fazira.
Selain tu waist nipper ni fungsinya mengecilkan perut dan membuang lemak di perut.
So sesiapa yang ada masalah perut buncit tu memang disyorkan sangat pakai waist nipper.
Selain membantu menyembuhkan sakit tulang belakang, waist nipper turut membantu dalam kecantikan badan you all semua.

 

 

 

 

susu ibu mengandung banyak dengan premium beautiful

 

~Fungsi Bra-Bresseire Premium Beautiful~

Bagi sesiapa yang memiliki bentuk jam pasir, kita boleh tengok dada dia luas, dan bidang kan. And of course la breast dia up, anjal dan cantik. Kalau nak semua item-item ni, you all kena pakai bra bresseire premium beautiful. Bra ni bukan sebarangan bra ye. Bra ini ialah bra yang mampu mengupkan aset you all.
Bra ni memang dicipta untuk menarik lemak-lemak di bahagian belakang badan you all yang berketul-ketul tu, kemudian dia bawa ke bahagian breast supaya breast you all tu jadi montok dan anjal, serta naik.

 

 

 

 

 

PB-Long-Girdle_l

~Fungsi Long girdle Premium Beautiful~

Long girdle : ialah seluar yang mesti dipakai if you all semua nak bentuk pinggul yang menarik serta bentuk peha yang cantik, tidak menggeleber dan perut yang kecil serta tidak buncit.
Pada long girdle ni adanya Far Infra Red Ray yang banyak disekitar perut.
So long girdle ni memang sangat baik dipakai bagi wanita-wanita yang memiliki pinggul besar serta buncit.
Kalau pinggul terlalu besar, ia akan normal kan kembali. Kalau terlalu kecil, ia akan besarkan mengikut saiz normal dan tinggi you all. So kalau sesiapa yang kurus tu, jangan risau la..
long girdle tak akan menguruskan you all lagi dah tetapi ia akan bekerja
untuk mengupkan punggung you all je..so dia repair balik saiz you all.
That’s why kita kata premium beautiful ni reshape our body.

 

 

 

Kalau you all berminat nak order..kindly, please contact me at
013-2769785
Nurulhuda
whatsapp/sms/call

 

 

 

 

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *