Cara Atasi Masalah Sukar Hamil

Percaya tak kalau Nurul cakap Premium Beautiful boleh
bantu wanita 
untuk mengandung??
couple happy pregnancy test

 

 

Nurul nak share kisah Farhana Ramli yang mengandung selepas dua bulan je pakai Premium Beautiful.
Ni adalah bukti bahawa premium beautiful mampu membantu
wanita-wanita yang ada masalah kesuburan untuk dapatkan anak.

 

Alhamdulillah..dua bulan Ana pakai premium beautiful secara consistent..lepas tu Ana disahkan hamil.
Consistent ni means Ana pakai every day minimum 8 jam sehari. Alhamdulillah..
Nurul tumpang hepi bila dengar Ana hamil after pakai premium beautiful.

 

 

Actually Ana dah banyak kali mencuba untuk mengandung. Ana dah setahun lebih berkahwin
tapi tak jugak lekat-lekat. So akhirnya Ana decide nak pakai premium beautiful. Masalah utama Ana ni sebenarnya period dia tak teratur. That’s why Ana cuba cari alternatif untuk solve problem ni.

 

 

Ana ada share..dia setiap kali buat pregnancy test mesti menangis sebab result mesti NEGATIVE. Ana ingat sebab tak period lah so dia pregnant. Rupanya tak. Sebenarnya Ana ada masalah hormone tak seimbang, sebab tu lah period dia irregular, tak normal. Hormon tak seimbang ni actually happen bila kita selalu stress.. sebab tu bila stress mula la penyakit lain datang kat kita..

 

 

 

1606908_719501324735257_190115925_n

 

 

Jom Nurul share luahan hati Ana

 

 

setelah setahun Ana kahwin, Ana still tak dikurniakan zuriat lagi…
and the same time Ana ada masalah period tak teratur. So Ana buat keputusan
pakai premium beautiful untuk atasi masalah period ni.

 

 

Ana pakai premium beautiful setiap hari secara consistent setiap hari.
Alhamdulillah selepas dua bulan, iaitu pada April 2013, Ana disahkan hamil…
syukur sangat-sangat..atas kehendak dan kuasa Allah, Ana berjaya hamil.

 

 

Pada December 2013, Ana lahirkan anak Ana..baby boy…
Zahin..then berpantang pun Ana guna set bersalin premium beautiful..

 

 

Ini kisah Ana..actually dia pakai Premium beautiful sebab nak
atasi masalah period tak teratur..alih-alih Ana dapat hamil sekali.
Sebenarnya ramai lagi wanita-wanita kat luar sana dah mencuba untuk
mengandung dengan premium beautiful…
dan akhirnya Alhamdulillah bila buat pregnenacy test, POSITIVE…

 

Actually kena agaknya premium beautiful boleh membantu para
wanita untuk hamil?
Sebenarnya ada beberapa aspek yang premium
beautiful mampu buat bertujuan untuk suburkan rahim you all.

 

  1. Tahu x cyst @ fibroid adalah salah satu sebab kenapa wanita tidak dapat mengandung? Ada juga kes wanita boleh mengandung kalau ada cyst @ fibroid ni. Tapi bagi sesetengah wanita yang lain..tak. So bila you all pakai premium, ia akan membersihkan cyst @ fibroid dalam ovari you all tu.

 

2. Masalah rahim tak subur merupakan masalah utama kenapa seseorang tidak boleh mengandung. So premium beautiful ni actually mampu menstabilkan rahim, menguat, menstabilkan serta menyokong sepenuhnya rahim sepertimana fungsi premium beautiful menguatkan kembali rahim ketika berpantang. Bila pakai premium beautiful juga, ia akan suburkan peranakan dan rahim you all sebagai persediaan untuk you all mengandung. Kalau rahim dah kuat dan subur, InsyaAllah peluang untuk mengandung akan tinggi.

 

3. Premium beautiful turut berfungsi untuk seimbangkan hormone you all balik. Hormon kalau tak seimbang pun akan menyebabkan masalah ketidaksuburan wanita juga. Sebab you all akan stess dan pemikiran akan terganggu. Nak mengandung ni, kena relax-relax je..tak stress..and kena berlapang dada.

 

4. Premium beautiful mampu mengatasi masalah wanita yang melibatkan kesuburan. Masalah yang Nurul maksudkan ialah period tak teratur dan masalah keputihan. Kedua-dua masalah ni Premium beautiful boleh atasi. So bila masalah-masalah macam ni berjaya diatasi means keadaan rahim you all akan makin better dan bersedia untuk mengandung.

 

 

If you all dah mencuba pelbagai cara dan alternative untuk mengandung tapi still tak berjaya,
Nurul syorkan you all try pakai premium beautiful. Why not cuba..daripada tak mencuba..kita pun tak tahu kan. InsyaAllah setiap usaha tu Allah tengok..

 

 

Dengan izin Allah dan dengan usaha pakai premium beautiful tu, mana tahu you all boleh mengandung kan. Ramai dah berjaya sebab tu Nurul suggest you all untuk try. Kita tak akan tahu sesuatu tu hinggalah kita sendiri try dan buat. Baru tahu resultnya kan..

 

 

Berminat nak order set premium beautiful…kindly please contact me at

 

013-2769785
Whatsapp/sms/call ONLY

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *