Cara Mudah Kuruskan Badan

Assalamualaikum..

 

Alhamdulillah.. masih diberi kesempatan untuk menulis.. untuk entry kali ni Nurul nak bagi info macam mana caranya untuk kurus kan badan dengan mudah. Semua orang tahu senaman dan diet adalah cara yang betul untuk kuruskan badan.

 

Tapi sejauh mana kita mampu senaman dan mampu diet dengan betul.. Cara hidup yang sangat sibuk membuatkan kita tidak mampu senaman secara berterusan.

 

Diet?? Tak semua mampu menahan selera makan. Nurul sendiri tak tahan.. mesti nak makan banyak..So.. kalau diet dan senaman tak menjadi.. apa lagi alternatif kita?? makan pil kurus?? Minum minuman kuruskan badan??

 

Based on pengalaman sendiri.. Nurul memang tak tahan nak makan pil kurus selalu. Selalunya akan pro pa lulus Kementerian Kesihatan Malaysia.. tapi kita kena tahu tak semua orang sesuai dengan bahan or isi kandungan untuk kuruskan badan tu.. Nurul sendiri lepas minum jus kurus.. ya Allah.. memang tak tahan.. cirit birit jadinya..

 

So Nurul advise bagi sesiapa yang nak makan maknan / pil kurus or minum jus kurus.. better dapatkan nasihat doktor dulu.. jangan nanti effect lain pula kita dapat. You all jangan tengok orang yang boleh kurus lepas makan pil kurus tu.. sebabnya badan dia sesuai dengan bahan dalam pil tu..

 

Bagi Nurul sendiri.. alternatif yang Nurul rekemen kat you all semua ialah you all pakai korset premium beautiful.. sebabnya Nurul sendiri pakai.. Nurul sendiri rasa.. Nurul sendiri dapat tahu kelebihan dan keberkesanan korset ni kat badan Nurul. Alhamdulillah pada Nurul inilah alternatif terbaik dan termudah yang pernah Nurul jumpa.

 

Nurul bukan tak pernah senaman.. tapi tahanlah 3, 4 hari.. lepas tu dah tak buat. Tak da masa lah.. tak sempat sebab nak kena jaga anak lah. Macam macam alasan..
Diet.. pernah juga diet tapi tak tahan.. seminggu je.. lepas tu mesti cari nasi.. Nurul ni jenis makan nasi banyak.. memang tak tahanla kalau makan sikit tiap hari. Last nya Nurul jumpa korset PB.. Alhamdulillah sangat.. memang sangat berkesan..
Nurul tak buat apa pun.. Nurul still makan macam biasa.. Nurul still tak senaman.. tapi.. memang Nurul pakai PB ikut tempoh yang ditetapkan iaitu minimum 8 jam sehari.. Tiap tiap hari Nurul pakai..

 

 

FB_IMG_1443261038364

Ada orang Nurul dengar dia beli PB lepas tu tak pakai.. rugi sangat2.. pada Nurul pakai PB sangat mudah.. Nurul  sekarang dah expert pakai.. awal awal dulu memang jujur Nurul cakap memang tak cekap pakai.. lambat je.. terkial-kial Nurul pakai.. dah tu ketat sikit long girdle sebab body tak ikut bentuk long girdle lagi.. tapi.. lepas 2-3 minggu je.. dah mudah sarung PB ni kat badan..

 

Yang penting mind kena set kita nak kurus kan.. So kena pakai. Lepas 2 minggu je kita akan rasa terbiasa untuk pakai PB ni.. macam kita pakai pakaian dalam.. mesti pakai kan.. kalau tak pakai, kita rasa tak selesa.. sama juga macam pakai PB.. once tak pakai, Nurul memang rasa tak selesa.. macam ada yang tak kena… thats why Nurul memang pakai hari hari..

 

After pakai PB 3 bulan je.. Alhamdulillah memang lost weight.. dekat 8 kilo kot.. tak mungkin kot Nurul akan lost weight kalau tak pakai korset ni.. Paling Nurul hepi tang perut dah slim.. Alhamdulillah.. no more buncit.. Akhirnya memang berjaya kurus dengan mudah dan berkesan..

 

 

blogger-image--624149753 (1)

 

 

 

Rahsia kenapa PB boleh kuruskan badan.. sebabnya ada far infra red ray yang berfungsi untuk pecahkan dan cairkan lemak dalam badan kita.. Mudah kan.. pakai PB korset je dah boleh kurus..

 

Jom tengok testimoni sikit..diorang ni memang pakai PB.. hasilnya you all tengok la sendiri..

 

 

IMG_3552

slim betul kan diorang ni..

blogger-image--2046682440

tengok sendiri beza sebelum & selepas pakai PB

1509014_10152370551192714_6982188309088055073_n

bentuk badan lepas bersalin then lepas pakai PB

2015-08-05 07.10.12 1

beza kann

siti rohana bfaf

before and after

Kalau you all nak kuruskan badan dengan mudah.. you all boleh lah pakai korset PB mcm Nurul ni.. Memang puas hati.. tak nyesal melabur wang untuk kesihatan dan kecantikan tubuh badan kita kan.. Kalau you all nak tempah PB.. boleh la contact Nurul..

 

013-2769785

~free fitting and free consultation~

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *