Nak Kurus

gemok

 

Assalamualaikum..
Salam semua kawan2 wanita sekalian.. Hurm… Nurul percaya kita semua memang nak kurus kan??Kurus kan lebih cantik.. kalau obes, bahaya pula.. tak sihat kan..

 

Tapi rata-rata kita ni banyak berdepan dengan dilema kenaikan berat badan.. berdepan dengan masalah kegemukan.. dilema lemak banyak kat badan lepas lahirkan baby.. dilema baju-baju dalam almari dah tak muat.. dulu saiz M.. tapi sekarang dah saiz XL..

 

Bagi Nurul.. mudah je nak bantu kawan2 semua untuk kurus. Yang saiz XL pun boleh tukar jadi saiz M tau. Kita kalau nak kurus.. kita kena tahu rahsia macam mana orang yang pernah obesiti tapi boleh kurus.. Cuba tengok kawan2 kita ni.. diorang ni dulu badan overweight.. tapi Alhamdulillah diorang berjaya lost weight dan sekarang diorang dah dapat bentuk badan yang diorang idamkan..

 

 

 

1509014_10152370551192714_6982188309088055073_n

kurus selepas bersalin

 

 

 

blogger-image--2046682440

slim kan..

 

 

siti rohana bfaf

beza sangat kann..

 

2015-08-05 07.10.12 1

mampu slim dengan PB

 

 

Rahsia diorang ni.. diorang pakai premium beautiful korset… Korset ni ada far infra red ray (FIR) .. so FIR ni lah yang cairkan lemak2 degil kat badan kita dan burn lemak2 berlebihan kat badan kita.

 

Disamping tu juga fungsi korset ni ialah untuk reshape balik body. Sebab tu kalau you all tengok balik bentuk badan wanita2 yang pakai PB ni memang slim dan ramping… sebab PB ni untuk rehsape body dan pinggang.. Siapa yang tak nak body camni kan? Mesti nak kan…

 

Korset ni jawapannya untuk you all semua nak kurus dengan mudah dan cepat. Nurul sendiri dah turun 8 kilo dalam masa 3 bulan. Memang sangat bersyukur dan puas hati sangat sekarang sebab berat dah maintance 52 kilo. Actually ramai yang nak korset PB ni sebab tahu betapa manfaatnya ia pada badan dan PB solusi kepada masalah berat badan..

 

Tapi… Bila tahu harga PB ramai yang tak berani beli.. Harga PB bermula dalam RM700 hingga RM3300.. Memang ramai yang akan cakap.. mahalnya.. kenapa la mahal sangat.. Ye.. harga PB memang mencecah RM3300 sebabnya..

 

Ia bukan korset biasa..Tetapi PB ialah korset luarbiasa.. Tengoklah kemampuan PB.. PB boleh kuruskan badan..boleh sihatkan badan.. boleh suburkan rahim bagi yang tak boleh conceive.. boleh rawat sel kanser.. boleh atasi masalah kewanitaan dan dalaman wanita.. boleh buang toksin dan lancarkan darah..

 

PB juga.. Superbrand.. Juga produk yang sangat berkualiti dengan teknologi dan kepakaran daripada negara US, Korea dan Taiwan.. Produk ini sangat berkualiti sebab tu harganya pun mahal..

 

Tapi cuba kita fikirkan balik.. kita mampu belikan perabot, sofa, almari rumah, langsir dan macam2 lagi untuk rumah.. kenapa?? Sebab nak cantikkan rumah.. Sofa kulit sampai beribu2..Almari baju pun beribu..Perabot pula beli yang mahal2.. Semata2 untuk rumah..

 

Cuba bandingkan balik dengan kesihatan kita.. badan obes boleh bawa kepada plebagai penyakit.. nak ke biar badan obes?Allah juga suruh kita cantik untuk suami..Wajib tau.. bukan keperluan dah..memang kena cantik untuk suami.. Nampak kan pentingnya kita jaga kecantikan body kita.. pentingnya kurus untuk sihat.. pentingnya ramping untuk suami..

 

Nurul masa nak beli PB.. Nurul tahu memang mahal.. tapi husbnd Nur sangat supportive dan suruh beli PB. Pada dia produk ni berkualiti.. patut mahal. Nurul pun pikir..kalau Nurul tak beli PB..memang tak kuruslah Nurul.. memang sampai bila2 buncit lah Nurul..

 

Nurul compare balik..Nurul sanggup beli keta sebab keperluan..Nurul sanggup berhabis beribu2 beli perabot rumah sebab keperluan cantikkan rumah.. Tapi kenapa Nurul tak sanggup habiskan duit beribu untuk sihat dan cantik?? Malah untuk suami pula.. Bagi yang tak boleh conceive.. apa nilainya duit beribu dengan usaha untuk dapatkan anak??

 

Tak kisah kan habis beribu asalkan usaha kita Insyaallah boleh suburkan rahim menerusi PB.. so apa yang penting.. kita kena ubah balik mind set kita.. Nilai PB cuma beribu.. tapi nilai kesihata  dan kecantikan kita tak ternilai harganya..malah tak boleh nak dibanding dengan nilai wang kan… Bagi sesiapa yang berminat nak tahu lanjut pasal PB or nak tempah PB korset..boleh la contact Nurul ye..

 

Free Fitting dan Consultation.
Please contact me at :
013-2769785

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *