Short Bra Premium Beautiful Korset

Premium-Beautiful-Short-Bra

 

 

Ciri-ciri short bra

 

  • Short bra ni mempunyai tiga keping cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung breast agar tidak jatuh serta menumpukan breast tersebut pada kedudukan yang betul.
  • Diperbuat daripada material jenis akwatek dan akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan far infra red ray, yang dicipta berdasarkan kajian dalam bidang ergonomi. Ia melindungi badan serta kulit daripada sinaran UV serta membantu untuk melancarkan peredaran darah dan meningkatkan kadar metabolisme. Disamping itu juga ia meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara tersebut
  • Short bra ini memiliki rawan keluli yang berfungsi untuk menganjalkan serta mengukuhkan kedudukan payudara
  • Rekabentuk short bra ini berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan serta mampu meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada kita
  • Rekabentuk berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang dapat mengurangkan lemak-lemak di bahagian belakang badan
  • Bentuk U dibahagian belakang badan dapat menonjolkan bentuk badan yang cantik dan menarik
  • Mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara bagi memberi penyesuaian dan keselesaan untuk pemakaian seharian
  • Mempunyai kuasa regangan di semua arah dan hala yang dapat meregang sehingga 360 darjah mengikut pergerakan tubuh badan kita tanpa mengubah reka bentuk asal nya
  • Pad dada pada short bra yang direka khas dapat membentuk payudara yang lebih mempersona
  • Hiasan corak berbunga menonjolkan kecantikan serta keunggulan produk

 

Cara Pemakaian Short Bra dengan betul

 

  • Make sure tetapkan puting payudara pada bahagian tengah cawan coli
  • Badan dibongkokkan sebanyak 45 darjah semasa memasukkan bara ke dalam cup serta pasangkan cangkuk bra
  • Urutkan serta tumpukan lemak-lemak disekitar buah dada ke dalam cawan coli
  • Selaraskan tali coli serta pastikan selesa (make sure satu jari dapat melepasi satu tali bra, supaya tidak terlalu ketat
  • Periksa sendiri keselesaan selepas siap dipakai

 

Premium beautiful short bra ini mempunyai fungsi yang sama sebenarnya dengan premium beautiful long bra. Namun yang bezanya you all semua boleh pakai premium beautiful short bra ni by one piece tanpa perlu one full set or complete set. Tapi you all still akan dapat effect yang sama macam mana you all pakao long bra premium beautiful ni.

All of us should know how to wear bra dengan betul. Sebabnya kalau you all pakai dengan cara yang salah, lemak lemak breast akan terlari ke bahagian belakang badan. So nanti tak cantiklah kan bentuk belakang badan you all.. Akan nampak menonjol lelemak kat belakang badan tu. You all confirmla tak nak kan.

Satu lagi premium beautiful short bra ni sesuai untuk dipakai daily basis serta untuk pregnant mother bagi mengelakkan sagging breast berlaku..

You all kalau nak tempah short bra premium beautiful ni or nak info lanjut, bolehlah contact by call / whatsapp Nurul ; 0132769785..

*Free consultation*

 

“Rasai sendiri manfaat premium beautiful korset pada badan you all.. 70% kesihatan dan 30% untuk kecantikan”

 

 

 

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *