Cara Terbaik Untuk Kurus

Assalamualaikum… hai semua … Untuk entry kali ni Nurul nak buka minda semua rakan-rakan sekalian tentang cara terbaik untuk kuruskan badan. Nurul yakin ramai hadapi masalah berat badan makin naik, masalah perut makin buncit dan masalah lemak menggeleber di merata-rata tubuh badan.

 

Nurul yakin juga, you all yang hadapi masalah macam ni mesti akan berusaha cari alternatif untuk kuruskan badan. Ada yang cuba senaman, ada yang ambil pil kurus dan ada yang berdiet.

 

Tapi bagi orang yang malazz sangat nak senaman ni.. memang senaman bukan alternatif terbaik untuk kuruskan badan.. Nurul ambil langkah paling senang, dan pada Nurul langkah yang terbaik..

 

Alternatif Nurul ialah KORSET PREMIUM BEAUTIFUL..

 

FB_IMG_1443261038364

 

 

Pada Nurul, korset premium beautiful ni adalah korset terbaik di Malaysia. Sebab produk ni superbrand.. ada lifetime warranty dan paling bagusnya korset ni di designkan untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan.. Lagi satu pb ni dah tolong ramai wanita Malaysia untuk kurus dan atasi masalah dalaman wanita..

 

Rahsia PB ni mampu kuruskan body wanita, hilangkan perut yang buncit dan atasi masalah kewanitaan (suburkan rahim, period tak teratur, hilangkan strechmark, migrain dll) ialah FAR INFRA RED RAY yang ada dalam benang – benang korset.

 

FIR ni lah yang burn lemak2 pada badan walaupun tak senaman dan diet, ia lancarkan peredaran darah, buang toksin, tingkatkan metabolisme badan dan macam macam lagi.. thats why korset ni bukan korset biasa..

 

Nak tengok wanita – wanita yang dah berjaya kurus dengan HANYA SARUNGKAN korset???

 

blogger-image--2046682440

 

 

20

 

 

2015-04-21-13.05.52

 

Korset ni dah berpuluh tahun ada dalam pasaran. Beribu ribu wanita dah mencuba pakai premium beautiful untuk sihat dan cantik.. Ramai yang dah kurus.. ramai yang dah sihat.. bebas dari kanser dan sebagainya..

 

Memang diakui harga PB agak mahal.. starting price pun dah 700 hingga 3300.. Sekali tengok memang terasa mahalnya kalau nak dibandingkan dengan harga pakaian kita.. kalau nak bandingkan dengan korset korset lain.. memang terasa mahal..

 

Tapi PB mahal bersebab.. PB boleh buat macam macam pada kesihatan dan kecantikan kita kan.. Orang yang pernah ada kanser pun boleh sembuh lepas pakai PB.. yang obes pun sampai boleh kurus.. memang istimewa kan PB.. produk berkualiti memang harga mahal kan..

 

Ala.. kalau kita pikirkan balik.. sanggup kita beli sofa beribu.. beli perabot beribu.. semata2 nak CANTIKKAN RUMAH.. kita sanggup beli kereta SEMATA2 nak mudahkan kita bergerak.. Kita sanggup habiskan beribu ribu untuk beli gelang semata2 NAK CANTIKKAN HIASAN DIRI..

 

 

TAPI.. kenapa tak sanggup nak beli PB untuk kuruskan dan cantikkan BADAN SENDIRI??

Kenapa tak sanggup nak beli PB untuk tujuan conceive dan suburkan rahim??

Kenapa tak sanggup nak beli PB untuk sihatkan tubuh badan??

 

Nampak kan.. kita memberatkan kecantikan rumah melebihi kecantikan diri.. kita melebihkan kenderaan cantik melebihi body yang cantik untuk suami.. kita melebihkan hiasan diri melebihi diri sendiri…

 

Nak pakai hiasan cantik cantik.. nak pakai kereta pun cantik cantik… tapi kalau badan obes.. tak ngam jugak kan..kalau hiasan cantik tapi tak sihat..x best jugak kan..

 

So apapun kita kena utamakan kesihatan diri.. baru semuanya ok juga..Bila diri cantik..suami pun sayang. Bila diri sihat..boleh jaga keluarga dengan baik.. bila diri subur.. baru boleh pregnant kan.. Ha penting kan sayangkan diri..

 

Kalau you all memang nak ambil langkah untuk cantikkan diri dan nak tempah PB.. you all boleh la contact Nurul ye.. memang puas hati..

 

Whatsapp/ sms / call Nurul ye..

013-2769785

~Cantik itu indah.. Cantik itu ibadah..~

 

 

 

 

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *