Set Bersalin Terbaik di Malaysia

mag_ap_bab2_058_424x302

 

Assalamualaikum wbt…
Alhamdulillah.. Tahniah Nurul ucapkan bagi ibu yang baru melahirkan anak.. bagi Ibu yang sedang menanti kelahiran bayi pula tu, Nurul doakan dipermudahkan semua urusan.. aamin.
Setelah dapat baby.. confirmkan ibu – ibu nak cari set bersalin untuk berpantang nanti.. Tapi apa set bersalin yang terbaik ye? Bagi yang masih tak ada pengalaman tentu terpikir² nak jenis yang mana satu..
Ok.. Nurul nak share pengalaman Nurul sendiri pakai set bersalin ni dan pada Nurul ni lah set bersalin terbaik sebabnya ALL in ONE. Set bersalin ni sejenis korset tau. Tapi bukan sebarangan korset ye. Sebab korset ni mampu :
  • buang darah² kotor dengan lebih effisien
  • mampu membuang segala angin² dalam badan
  • mampu KURUSKAN badan ibu – ibu lepas bersalin
  • mampu reshape balik body
  • mampu hangatkan balik badan menggantikan fungsi tungku
  • hilangkan buncit selepas bersalin
  • hilangkan strechmark
Korset ni ialah premium beautiful.. Korset ni sangat istimewa sebabnya adanya teknologi far infra red ray (fir). Fir ni lah yang berfungsi mencairkan lemak² dalam badan, menggantikan fungsi tungku dan macam² lagi dalam aspek kesihatan.

FB_IMG_1443261038364

 

 

Pengalaman Nurul pakai premium beautiful korset ni :
Mudah Dipakai Ketika Berpantang
Masa lahirkan anak 1st.. Nurul pakai bengkung tradisional. Terus terang cakap.. susah sangat time nak gi toilet.. nak kena buka balik lilitan tali yang panjang tu.. then nak kena pakai balik.. time nak duduk pula.. memang tak selesa.. ketat macam robot jadinya.. Tapi lepas lahirkan anak kedua.. Alhamdulillah mudah sangat rasa pakai premium beautiful ni.. sarung je. Selesa pulak tu. Itu yang Nurul suka sangat. Material dia ni sangat comfort.

wnlepasbersalin1

 

 

Mampu Kuruskan Badan + Reshape Body + hilangkan buncit
Kalau Nurul tanya.. You all nak tak semua ni?? Mesti la you all cakap nak kan??
Act premium beautiful mampu hilangkan lemak² yang penuh kat badan you all, hilangkan buncit dan reshape balik body you all langsing macam saloma..
Nurul sendiri pakai 3 bulan je premium beautiful ni, tp dah lost 8 kg.. sekarang ni maintance je 52 kg. Pinggang Nurul pun dah ramping.. Suami sekarang selalu puji pinggang Nurul dah ramping sangat macam Saloma. Perut totally makin flat.. Suka sangat.. Alhamdulillah syukur sgt. Kalau nak harapkan Nurul senaman, tak tahulah sampai bila baru dapat body macam ni.
Untuk pengetahuan semua, Nurul tak senaman dan diet pun untuk dapatkan bentuk dan berat badan macam ni.. Nurul hanya consistent pakai premium beautiful je.. Alhamdulillah, memang puas hati.
Jom tengok ibu² yang berjaya ramping, hilang berat badan dan hilang buncit selepas sarungkan korset ni…

 

 

1509014_10152370551192714_6982188309088055073_n

rampingkan ibu selepas bersalin 

 

 

 

kak-mai

nampak kan perbezaan perut maisarah ni.. hilang terus buncit after ber PB

 

 

Nurul share orang² yang berjaya kurus lepas pakai korset premium beautiful (PB) ni :

 

blogger-image--2046682440

slim sangat lepas pakai PB

 

 

IMG_3552

kurus kan wanita – wanita ni… hanya sarung premium beautiful je..

 

 

20

beza sangat sebelum dan selepas pakai PB

 

 

2015-04-21-13.05.52

lost 20kg.. siapa tak nak kan??

 

 

 

 

Hilangkan stretchmark
Percaya tak Nurul cakap PB ni hilangkan strechmark?? Memang benar dan Nurul sendiri dah pudar sangat² strechmark.. Alhamdulillah.. suka sangat².. dah tak ada line² kasar pada perut Nurul dah sekarang.

PB-Stretchmark1

PB buang darah² kotor dengan lebih pantas
Pemakaian PB mempercepatkan proses pengeluaran darah nifas dengan lebih cepat. Kalau ada baki² darah nifas  tu.. PB akan keluarkan.. Nurul rasa juga benda ni sebab darah nifas Nurul dalam masa 3 minggu dah habis..

 

testimoni-premium-beautiful-set-berpantang-1

 

Bagus kan PB ni.. semua boleh buat.. Manfaat kpd kesihatan 70% dan manfaat kpd kecantikan 30%.. Actually banyak lagi manfaat PB.. boleh baca dalam blog Nurul www.drnurulhuda.com
Kalau you all berminat nak tahu lanjut atau nak tempah PB.. boleh la contact Nurul ye..
whatsapp/sms/call Nurul ; 013-2769785..
InsyaAllah Nurul akan bagi harga special pada you all..  Tq.

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *