Cara Hilangkan Perut Buncit Perempuan

cara-mengecilkan-perut-buncit-pada-wanita
Assalamualaikum.. Hai.. saya Nurul. Saya nak share bagaimana perut saya yang buncit boleh flat hanya selepas 4 bulan bersalin.. Saya nak share bagaimana dengan hanya pakai long girdle saja perut boleh hilang lemak di perut dengan  mudah.

 

 

Saya lahirkan anak kedua pada bulan 7, 2015. Saya hadapi masalah berat badan naik lepas bersalin dan perut pun naik membuncit. Kebetulan saya bersalin czer.. jadi saya tidak bertungku di perut dan tidak memakai bengkung. Jadi perut naik buncit lah..

 

Saya ingat lagi masa tu saya tengah berpantang.. adik ipar lelaki tanya.. akk mengandung lagi ke? Luluh rasa hati.. Tak kan mengandung masa berpantang! Sedih betul.. Tapi tak boleh nak salahkan dia.. Memang perut time tu buncit macam mengandung 3,4 bulan.

 

Sebab tu saya ambil keputusan cari korset utk kuruskan dan slim kan balik perut. Dipendekkan cerita saya beli full set premium beautiful.. Alhamdulillah 3 ke 4 bulan je pakai dah lost dalam 8kg. Yang saya heppi sangat.. perut saya dah makin hilang buncit. Boleh tengok perubahan perut tu by minggu.

 

 

blogger-image--624149753 (1)
Ini adalah disebabkan oleh premium beautiful yang bertindak burn lemak-lemak pada badan tanpa saya senaman dan diet. Alhamdulillah.. rasa berbaloi dengan harga yang saya bayar untuk beli PB.. PB ni ada far infra red ray (FIR).. FIR ni lah yang membantu mencairkan lemak2 dan buang lemak pada badan..

 

Yang bahagian perut.. sebenarnya dah memadai memakai long girdle PB.. Dia macam bentuk seluar pendek paras tengah peha. Memang selesa sangat pakai.. Long girdle ni disamping slim kan balik perut yang buncit.. ia juga membentuk pinggang agar lebih ramping.

 

long girdle 2

 

 

Tengok testimoni diorang ni.. dorang ni memang dapat pakej lengkap sebab pakai PB.. dapat kurus, hilang buncit dan dapat pinggang yang ramping..

 

Testimoni_pb_premium_beautiful_2015_set_bersalin_bengkung_moden_bidan-pb-corset-salleha-roslan
hilang buncit Salleha Roslan ni lepas pakai PB
IMG_4215
buncit tiada lagi
blogger-image--2046682440
slim betul kan.. full package

 

 

Sebenarnya banyak lagi testimoni wanita – wanita Malaysia berjaya hilangkan buncit, kurus dan slim.  PB ni act dah lebih 20 tahun dalam pasaran. Masih kukuh dan setia digunakan oleh para wanita – wanita yang mempunyai masalah berat badan, buncit, nak reshape body dan alami masalah kesihatan dalaman wanita. Terbukti PB berjaya menolong wanita – wanita Malaysia ni.. Saya juga termasuk dalam golongan tersebut.. Alhamdulillah..syukur..

 

 

Kenapa PB masih bertahan dalam pasaran. Sebabnya ia dipercayai dan terbukti berkesan. Produk ni juga produk SUPERBRAND dan ada lifetime warranty.. company akan repair free kalau tercabut cangkuk, patah tetulang dan terkoyak. Apa yang menjadikan PB istimewa adalah far infra red ray yang dijahit bersama benang PB tu.. Ia juga dari teknologi korea, taiwan dan US.. Terhasil dari gabungan 3 negara.. So PB bukan sebarangan korset tapi PB korset luar biasa.. Set kurus + set hilang buncit + set langsing + set kesihatan + set bersalin…

 

ALL IN ONE
Kalau you all nak juga hilang buncit by using long girdle atau full set PB… contact je saya, Nurul by whatsapp / call / sms : 013 – 2769785
Tak salah bercantik dan menjaga kesihatan diri untuk suami dan keluarga kan..
Cantik itu ibadah..

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *