Cara Nak Slim

 
 

 

 

Nurul yakin setiap wanita berkeinginan memiliki bentuk badan idaman. Setiap wanita mempunyai keinginan untuk memiliki bentuk badan berlekuk dan menyerupai jam pasir, layaknya seperti bentuk badan artis-artis.
 
Bentuk badan jam pasir ialah bentuk badan dengan ukuran dada dan tulang pinggul 10 inci lebih lebar daripada ukuran pinggang. Ukuran sebegini mampu menghasilkan bentuk tubuh jam pasir yang sangat menawan dan cantik.

 

 

Meskipun kita tahu bentuk tubuh secara normalnya mengikut faktor genetik, namun masih ada cara untuk memperolehi ‘dream figure’ idaman wanita ini. Nurul memang akan totally syorkan kawan-kawan semua pakai premium beautiful. Dengan pemakaian full set premium beautiful, InsyaAllah bentuk badan you all akan tip top macam Rozita Che Wan..

 

 

Kenapa pakai premium beautiful mampu membentuk bentuk tubuh badan idaman anda semua?

 

Waist Nipper akan menonjolkan lekuk dan merampingkan pinggang you all

 

  • Rahsia utama kalau nak bentuk badan jam pasir ialah di bahagian pinggang, Bentuk pinggang you all kena berbentuk ramping dan berlekuk. Kalau straight je, x jadi la bentuk jam pasir tu kan.
  • So you all kena pakai waist nipper. Waist nipper ni ialah bengkung iaitu salah satu pieces dalam full set premium beautiful yang mesti dipakai dan diikat di bahagian pinggang. Ia perlu dipakai secara consistent selama minimum 8 jam setiap hari.
  • So kalau you all semua pakai ikut masa yang ditetapkan ni, you all confirm akan dapat bentuk badan idaman yang langsing dan cantik menawan macam bentuk jam pasir. Contoh artis Malaysia yang terkenal yang ada bentuk macam jam pasir ni ialah Rozita Che Wan dan Erra Fazira.
  • Selain tu waist nipper ni fungsinya mengecilkan perut dan membuang lemak di perut. So sesiapa yang ada masalah perut buncit tu memang disyorkan sangat pakai waist nipper. Selain membantu menyembuhkan sakit tulang belakang, waist nipper turut membantu dalam kecantikan badan you all semua.

 

Long Bra Untuk Cantikkan Bra dan Hilangkan Buncit

 

  • Bagi sesiapa yang memiliki bentuk jam pasir, kita boleh tengok dada dia luas, dan bidang kan. And of course la breast dia up, anjal dan cantik. Kalau nak semua item-item ni, you all kena pakai bra bresseire premium beautiful. Bra ni bukan sebarangan bra ye. Bra ini ialah bra yang mampu mengupkan aset you all. Bra ni memang dicipta untuk menarik lemak-lemak di bahagian belakang badan you all yang berketul-ketul tu, kemudian dia bawa ke bahagian breast supaya breast you all tu jadi montok dan anjal, serta naik.
 

 

Long girdle Untuk Hilangkan Buncit dan Cantikkan Peha dan Punggung

 

  • Long girdle : ialah seluar yang mesti dipakai if you all semua nak bentuk pinggul yang menarik serta bentuk peha yang cantik, tidak menggeleber dan perut yang kecil serta tidak buncit. Pada long girdle ni adanya Far Infra Red Ray yang banyak disekitar perut. So long girdle ni memang sangat baik dipakai bagi wanita-wanita yang memiliki pinggul besar serta buncit.
  • Kalau pinggul terlalu besar, ia akan normal kan kembali. Kalau terlalu kecil, ia akan besarkan mengikut saiz normal dan tinggi you all. So kalau sesiapa yang kurus tu, jangan risau la..long girdle tak akan menguruskan you all lagi dah tetapi ia akan bekerja untuk mengupkan punggung you all je..so dia repair balik saiz you all. That’s why kita kata premium beautiful ni reshape our body.
 
So sesiapa yang berkeinginan dan berimpian untuk memiliki bentuk badan idaman seperti Che Ta, Nurul rekemen sangat premium beautiful korset. Nurul sendiri dah pakai. Nurul sendiri dah rasa perbezaan shape badan Nurul. Alhamdulillah, pinggang makin ramping, perut makin flat dan berat dah turun 7 kg.  Syukur sangat.

 

 
InsyaAllah sangat puas hati bagi yang nak mencuba. Kalau ada yang nak order atau nak info lanjut pasal premium beautiful, boleh contact Nurul ye. Whatsapp / sms / call je
013-2769785
 
Free consultation & free gift. TQ
 
 
 

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *