Korset

 FB_IMG_1443261038364
Assalamualaikum..

 

Sepanjang Nurul buat bisnes korset premium beautiful (PB), Nurul dah jumpa dengan ramai orang yang memiliki pandangan yang berbeza tentang PB ni.

 

 

Ada yang memang totally tak nak tahu pun PB tu apa..ada yang mendengar tetapi mencemuh dan tak percaya. Ada juga yang mendengar tetapi tak bagi respon. Dan ada juga yang mendengar serta memiliki instinct untuk lebih tahu tentang PB.

 

 

Actually, memang betul pepatah mengatakan tak kenal maka tak cinta.

 

 

Nurul sendiri pun sebelum ni tak pernah kenal pun PB. PB ni apa? Kenapa PB istimewa sangat? Betul ke sampai macam tu sekali fungsi PB? Boleh kuruskan badan!

 

Boleh rampingkan dan reshape body! Boleh tingkatkan tahap kesihatan dan atasi masalah kewanitaan! Boleh ke PB ni suburkan rahim serta membantu wanita untuk conceive? Yeke PB memiliki sampai macam ni sekali fungsinya?

 

 

Ye..memang pun..itulah PB..super power mummy..semua dia boleh buat. Nurul awal-awal dulu ingat PB just boleh kuruskan dan hilangkan buncit je. Rupa-rupanya lebih dari itu fungsi PB.

 

 

Nurul pun macam wanita-wanita lain juga. Lepas bersalin, mula lah perut membuncit. Berat badan pun makin bertambah. Strectmark pun dah macam peta dah kat perut ni. Nurul memang sure sangat semua pun hadapi masalah yang sama.
Nurul tengok kawan-kawan Nurul sendiri la. Dulu memang slim..tup tup lepas lahir anak mula dah badan tu mengembang. Memang proses badan wanita macam tu. Kena banyak lemak kat badan lepas lahir anak supaya susu dapat diproduce untuk anak dengan cukup.

 

 

So bila badan dan membesar, mula lah tengok cermin memanjang..moody dan takut. Apasal la badan dan besar ni? Apasal la perut dah makin buncit ni? Bila timbang berat..apasal la makin naik je berat ni..adussss..memang tragik..

 

 

 

gemuk

 

 

 

Nurul pun mula la cari alternatif. Senaman…ala sekejap sangat..tak sampai seminggu pun buat, lepas tu dah tak buat dah..makan ubat kurus pula..beli la 2, 3 kali..tengok berat turun la 2 kg.. lepas tu tak larat dah la nak telan..larat ke nak telan pil memanjang. Effectnya kat badan? Long term punya kesan nya cam na kan?

 

 

So Nurul carila alternatif lain..last-last berkenalan la dengan Premium Beautiful. Awal-awal memang melopong jugak la tengok harga dia. Tapi bila pikir-pikir balik, melabur sekali je ni.

 

Boleh pakai sampai bila-bila kan..kalau rosak pun boleh repair free..mana nak dapat produk lifetime warranty ni. Kalau tak selesa pun boleh tukar..

 

 

So bulan 9, 2015 Nurul start pakai premium beautiful..terngiang-ngiang suara Sha.. ’Nurul kena pakai at least 8 jam sehari paling minimum.

 

Mula-mula pakai memang ketat sikit..lama-lama lepas seminggu dua baru akan terbiasa sebab masa tu baru badan akan follow bentuk PB’..So Nurul pun istiqamah pakai..sekarang dah Dec 2015..dah hampir 4 bulan Nurul pakai PB..

 

 

 

Nak tahu tak apa jadi lepas 4 bulan pakai PB?

 

 

Seriously Nurul tak pernah diet..makan memang banyak sebab menyusu tapi..berat lost 8 kg..sekarang maintance 52kg. Perut dah makin kurang sangat buncit tu..memang makin flat. Pinggang pun dah ramping dah.. macam cik Ta lagi..

 

 

Alhamdulillah..memang kawan-kawan, family especially suami memang puji perubahan diri. Orang tak tahu kenapa Nurul dah slim dan dapat bentuk badan menawan macam sekarang ni..actually Nurul pakai PB..itu lah yang Nurul nak share dan nak bagi tahu kawan-kawan semua..seronok sangat sekarang ni.

 

Nurul memang akan terus pakai PB..lain sangat dah pakai PB sekarang ni pun sebab dan makin longgar..senang sangat sarung..macam baju dalam je bila pakai. So memang selesa dan rasa mudah sangat.

 

 

Jadi kalau kawan-kawan, para wanita sekalian kalau nak kurus, nak slim balik macam zaman anak dara dulu..mudah sangat sebenarnya. Melabur sikit je duit tu.

 

InsyaAllah hasilnya nanti puas hati. Just beli PB, sarung PB, badan tu nanti InsyaAllah akan kembali langsing dan menawan..macam Nurul..Alhamdulillah..proud to have my own PB.

 

 

testimoni_pb_corset_safriza-azwani_kurus_turun_berat_dengan_premium_beautiful

 

 

 

 

2015-08-05 07.10.12 1

 

 

20

 

 

 

Sesiapa yang nak juga memiliki PB, boleh contact Nurul ye. Nurul bagi free gift dan free consultation.. Boleh hubungi Nurul menerusi whatsaap / sms / call :
013 -2769785
Terima kasih.. with love.. nurul :-)

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *