KENAPA ANDA PERLU UNTUK MENGGUNAKAN BIO VELOCITY SLEEP MATE???

biovelocity-sleepmate-2
Kenapa perlu memiliki dan menggunakan bio velocity sleep mate?

 

1. Melihat sahaja Bio Velocity Sleep Mate selama beberapa saat kita boleh merasakan seolah-olah tenaga itu berpindah ke kedalam badan.

 

 

2. Hanya dengan menjemur di bawah cahaya matahari pukul 7.00-10.00 pagi (cahaya matahari waktu Dhuha) dapat menjimatkan tenaga elektrik untuk recharge Bio Velocity Sleep Mate.

 

 

3. Badan yang lenguh akan beransur pulih hanya dengan tidur di atas Bio Velocity Sleep Mate

 

 

4. Mudah untuk dibawa kemana sahaja dan boleh untuk diletakkan di atas kerusi ketika memandu terutama ketika memandu untuk perjalanan jauh.

 

 

5. Radiasi dalam badan dapat dikurangkan dan dibuang. Zaman serba moden ini banyak sinaran radiasi yang kita dapat daripada gadgets seperti handphone dan ipads, tab dan sebagainya. Dengan penggunaan Bio Velocity Sleep Mate boleh menjadikan badan kita bebas daripada bahan radiasi yang membahayakan ini.

 

 

6. Boleh menstabilkan emosi dan menghilangkan stress.

 

 

7. Bagi orang yang mengalami masalah sukar tidur di waktu malam sangatlah sesuai.

 

 

8. Orang yang mengalami masalah kurang tidur yang menjadikan badan letih akan dapat diatasi dengan penggunaan Bio Velocity Sleep Mate yang menjadikan badan rasa bertenaga.

 

 

9. Bio Velocity Sleep Mate mampu mengurangkan sakit gout, senggugut, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung dan asma. Insha Allah penyakit tersebut akan sembuh dengan izin Allah Taala.
Semua penyakit yang kita hadapi yang dapat menyembuhkannya ialah Allah Taala. Kita sebagai manusia hanyalah mampu untuk berusaha.

 

 

Untuk maklumat lanjut tentang Bio Velocity Sleep Mate ini bolehlah hubungi Nurul menerusi whatsapp / sms / call di talian : 013-276 9785.. TQ.. with love Nurul.

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *