TESTIMONIAL PREMIUM BEAUTIFUL DAN GARAM BULUH

Perkongsian tentang testimony untuk  harini adalah mengenai dua produk sekaligus. Premium Beautiful dengan Garam Buluh. Nurul nak kongsikan testimony Premium Beautiful dulu boleh? Hehe..Sebenarnya,  Nurul dapat testimony ni daripada business partner Nurul sendiri. Namanya Kak Suzana.  Sebenarnya dah banyak kali Nurul kongsi fasal testimony Kak Suzana ni. Tapi kali ini ialah yang paling terbaru.

 

Testimonial-Premium-Beautiful-Kak-Suzana-2

 

Terkejut tak tengok? Nurul pun tak sangka. Kalau nak tahu, Kak Suzana ni umurnya dah dalam lingkungan 40-an. Tapi kalau tengok gambar memang rasa tak sangka yang umurnya dah mencecah 40-an. Lebih muda dari usia kan! Perubahan Kak Suzana ni memang nampak ketara sangat bila dia amalkan  memakai Premium Beautiful secara konsisten. Dalam beberapa bulan yang lepas je Kak Suzana ni amalkan Premium Beautiful. You all boleh tengok sendiri macamana perubahan yang Kak Suzana dapat. Amazing kan! Anak dara pon kalah.

 

 

 

Nurul tegaskan kat semua yang apa sahaja yang kita lakukan is nothing too late. Buktinya, Kak Suzana dah mulakan memakai Premium Beautiful ni dalam masa umur dah masuk veteran. Kemudian, dia mulakan bisnes tanpa keluarkan modal. Tahu tak yang dia dah dapatkan hadiah percutian daripada syarikat untuk melancong ke London / Paris.

 

Best kan ! Daripada dengan hanya memakai sahaja, kemudian boleh dapatkan income sehingga 5 angka sebulan. Hebat kan! Sebenarnya, semua benda tak mustahil untuk kita capai. Asalkan ada kesungguhan. Kalau Kak Suzana boleh buat,  you all pun mesti boleh juga. Carilah sebab untuk kita berjaya dan jangan cari alasan kalau nak Berjaya. Yakin yang kita semua boleh berjaya. Insha Allah.

 

 

Okaylah, dah habis cerita fasal Premium Beautiful tadi, sekarang Nurul kongsi fasal Garam Buluh pulak.

 

 

Testimoni Garam Buluh ni pun adalah perkongsian daripada kawan bisnes Nurul juga. Ayah kawan beliau menghidap penyakit kencing manis. Setelah mengamalkan Garam Buluh ni Alhamdulillah kakinya makin membaik. Memang sangat happy dengar perkongsian beliau.

 

 

Testimonial-Garam-Buluh-Untuk-Penyakit-Kencing-Manis (1)
Untuk maklumat lanjut berkenaan Premium Beautiful dan Garam Buluh bolehlah terus Call/Wassap/SMS Nurul di talian 013-276 9785.. tq

 

 

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *