Dexandra perfume

th

 

 

 

PERSONALITI DI SEBALIK WANGIAN ! ANDA DI KATEGORI YANG MANA?😊
Terdapat enam kategori wangian yang boleh menggambarkan personaliti si pemakai iaitu :-
BUNGA-BUNGAAN :- Dengan aroma wangian bunga-bungaan yang akan memperlihatkan diri kamu lebih feminin dan romantik.
BUAH-BUAHAN :- Bauan segar dari aroma buah-buahan memperlihatkan diri kamu lebih segar dan bersemangat.
OCEANIC :- Wangian moden yang menggunakan elemen sintetik yang melahirkan bauan yang menjurus kepada lautan dan individu yang menggemari bau-bauan sebegini tergolong antara individu yang cintakan persekitaran.
HIJAUAN SEMULAJADI :- Memberikan kesegaran dan tenaga, justeru wangian ini melambangkan kamu adalah individu yang gemarkan aktiviti luar !
ORIENTAL :- seksi, eksotik, dan gigih mungkin itulah definasi yang mampu menggambarkan individu yang gemarkan bauan sebegini, bau-bauan seperti musk, vanilla dan bau bunga-bungaan yang keras tergolong dalam kategori ini.
KAYU-KAYAN :- wangian yang mempunyai unsur bauan saperti kulit kayu, lumut atau benda-benda lain yang kamu boleh jumpai didalam hutan adalah tergolong dalam kategori ini. Ternyata individu yang gemarkan bau-bauan sebegini, mereka gemarkan kebebasan dan mungkin mereka juga terdiri dari individu yang agak lasak.
DE’XANDRA mempunyai semua kategori perfume di atas.
JOM MEWANGI BERSAMA DE’XANDRA
*Kami suggestkan yg terbaik mengikut citarasa anda.😊 Sebarang tempahan serta pertanyaan tentang dexandra perfume boleh direct contact Nurul di nombor berikut : 

♥♥ 013-2769785 ♥♥

 Terima kasih…

#ejensahberdaftardexandra
#dexandraperfumes

 

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *