Harga Premium Beautiful

premium-beautiful_zahureendotcom
Assalamualaikum

 

 

Jangan tak tahu, Premium Beautiful (PB) dah 20 tahun lebih kat pasaran. Ramai sangat wanita-wanita Malaysia asyik bertanya untuk nak beli PB. Sebabnya produk PB ni SUPERBRAND, BERKUALITI, BERKESAN dan AMAT SELESA.

 

 

Jadi ramaila yang bertanya, berapa harga PB ni.. Mahal ke?

 

 

Ok, sebelum tu, Nurul nak bagi tahu you all semua,

 

 

Jangan compare PB dengan pakaian atau korset biasa! Kenapa? Sebab PB ni superbrand, berkesan, berkualiti.. Jadi adil kah PB dibandingkan dengan pakaian? Or korset lain?

 

PB ni once you all pakai, InsyaAllah yang ada masalah kegemukan akan bertukar jadi kurus. Selain tu, kalau you all ada masalah keputihan, sengugut, period tak teratur, masalah cyst, masalah tak boleh mengandung, masalah migraine, sakit tulang belakang, dan macam2 lagi, once you all pakai PB, Insyaallah akan solve problem kesihatan you all.

 

 

PB ni function banyak sangat. 70% adalah untuk kesihatan manakala 30% untuk kecantikan. So PB is the besat friend utk tingkatkan tahap kesihatan dan kecantikan you all.

 

Act harga PB agak mahal setanding korset amway.. Harganya bermula dalam RM750 hingga RM3300. Mahal kan. Long girdle saja yang saiz biasa RM980.

 

 

Macam yang Nurul cakapkan tadi, you all tak boleh nak compare PB dengan korset biasa. You all kena tahu PB ni ada far infra red ray. Di Malaysia, kerusi urut yang ada far infra red ray pun harganya RM10,000. Kalau you all pergi buat slimming body treatment yang perlukan beberapa sesi tu pun beribu2 ringgit sekali satu sesi. Means harga PB act standard harga dengan product berkualiti yang lain. Dan yang penting, memang berkesan. Sangat bermanfaat.

 

Kalau difikirkan balik pun, you all sanggup beli kereta cth MyVi RM50000, dengan bayaran sebanyak RM600 sebulan selama 9 tahun..

 

 

Dan kalau difikirkan balik, you all sanggup beli perabot mahal-mahal beribu2 ringgit semata2 nak cantikkan rumah. Nak dicomparekan you all nak cantikkan badan, you all tak sanggup keluarkan duit untuk beli PB yang mampu meningkatkan kesihatan dan kecantikan you all. You all sanggup cantikkan rumah tapi tak sanggup cantikkan badan.

 

 

Betul kan Nurul cakap?

 

100345p28zy285wwcvar8v

 

 

PB you all beli skali sahaja tapi dapat lifetime warranty. Kalau koyak ke, tercabut pin ke, rosak ke, you all boleh hantar repair. Tapi kalau perabot rumah rosak, tak boleh buat apa kan..

 

You all act mampu beli PB ni. Contoh harga PB satu set

 

 

th (3)

 

Waist Nipper dalam harga RM750 hgga RM900

 

*You all bayar 4 kali X RM200.. you all dah boleh dapat waist nipper. Once you all pakai, hilang buncit you all. Boleh flat perut tu. Yang ada masalah kesuburan dan tak mengandung walau dah lama kahwin, pakai waist nipper ni. Sangat membantu untuk menyuburkan rahim.. Waist nipper juga untuk menshaping body you all bagi jadi ramping.

 

Long_Girdle_0

 

 

Long girdle dalam harga RM980 hingga rm1200

 

 

*You all bayar 5 kali X RM200 dah boleh dapat long girdle
Long girdle ni mampu menguruskan peha, mencantikkan kaki dan pinggul, menyuburkan rahim, mengatasi masalah keputihan, mengatasi masalah period tak teratur serta menghilangkan buncit.
CikCida_Premium-beautiful_long Bra

 

Long bra dalam harga RM840 hingga RM900

 

 

*you all just baya 6 kali x rm200, you all dah boleh dapat long bra.
Long bra ni functionnya mencantikkan serta menganjalkan breast yang dah kendur, serta mencantikkan bentuk badan you all
Set lengkap PB ni you all bayar dalam masa 13 bulan sahaja..then dah habis bayar. Prinsip Nurul senang, kalau perabot untuk cantikkan rumah sanggup bayar sampai bertahun2, takkan PB ni yang just setahun je bayar tak mampu nak beli..

 

 

Sihat dan cantik ni you all yang akan dapat. Kalau you all nak cantik, nak sihat, why not pakai PB. Lepas tu rasa sendiri nikmat dan kelebihannya.. memang amazing. Seronok sangat tau pakai PB ni.

 

20

 

 

Testimoni_pb_premium_beautiful_2015_set_bersalin_bengkung_moden_bidan-pb-corset-salleha-roslan

 

 

testimoni_pb_corset_safriza-azwani_kurus_turun_berat_dengan_premium_beautiful

 

 

 

 

Kalau berminat nak tanya apa2 or nak order PB, boleh direct contatct Nurul menerusi whatsapp, sms dan call menerusi nombor 013-276 9785. Thanks semua..

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *