Korset Selesa

Assalamualaikum..Ok, kalau you all tanya Nurul, korset apa paling selesa, Nurul memang akan rekemen sangat Premium Beautiful Korset.

 

 

Kenapa? Material yang sangat selesa. PB ni dihasilkan daripada material akwatek dan akwadyne. Material jenis ni memang sangat selesa pada kulit. That’s why kalau you all pakai, memang tak akan melecet pun kulit you all. Satu lagi material PB adalah jenis serap peluh. So kalau you all pakai korset ni, you tak akan rasa berbau pun.
You all tak perlu risau pun badan you all berbau tau. Sebab memang PB akan serap peluh2 tu. So you all juga tak perlu basuh PB setiap hari pun. Sebab PB tak akan berbau. Material PB memang macam tu. Nurul dah lama pakai PB. And Nurul jarang sangat basuh PB. Kadang-kadang 4 hari ke 5 hari sekali. Sebab PB memang tak berbau langsung. Memang amazing material PB ni. Memang berkualiti.

 

 

1044989_676407849042534_241041740_n

 

 

 

Selesa sangat pakai korset premium beautiful

 

Korset kalau kita semua pikir, kena pakai ketat2 kan.. Act PB ni tak perlu pun ketat2 untuk dipakai. You all just perlu pakai fit2 selesa pada badan je. So kalau PB, taka da lah nak rasa sesak nafas ke, rasa ketat ke or rasa tak selesa.

 

 

That’s why sebelum beli korset PB ni, you all kena measure dulu saiz you all. Ada caranya. Just ukur bahagian bra, bawah bra, bahagian pusat dan bahagian punggung. So bila dah measure (dalam cm), senang la nak tentukan saiz PB you all.

 

Selain tu, produk ni adalah produk superbrand. Bukan senang sesuatu produk tu dapat pengiktirafan superbrand product. Macam roti gardenia tu.. dalam banyak-banyak roti, roti gardenia je yang dapat superbrand produk kan. Ha, sama la macam PB.. sebabnya sangat berkualiti, selesa dan berkesan dalam aspek kesihatan dan kecantikan.

 

 

testimoni_pb_corset_safriza-azwani_kurus_turun_berat_dengan_premium_beautiful

 

 

20

 

 

Testimoni_pb_premium_beautiful_2015_set_bersalin_bengkung_moden_bidan-pb-corset-salleha-roslan

 

 

 

 

Tak rugi beli Pb ni.. Tengok lah kawan-kawan wanita kita ni. Cantikkan? Diorang ni just pakai korset ni je,, dah boleh kurus. Senang dan mudah sangat. Kalau tak sedap dan tak selesa pakai, kenapa PB paling laris dipasaran dan kenapa PB yang mendapat sambutan yang teramat sangat.. Tepuk dada tanya selera. Kalau ada produk bagus, better kita share dengan orang lain jugak kan..
Untuk pertanyaan lanjut @ untuk tempahan, boleh terus hubungi Nurul menerusi whatsapp / sms / call di no
013-276 9785.. Terima kasih.

 

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *