Saiz Premium Beautiful

1609879_808333709182830_1770527355_n
Assalamualaikum

 

Entry kali ini, Nurul nak share tentang saiz korset Premium Beautiful..

 

Ramai bertanya.. ada tak saiz besar korset premium beautiful ni.. Ada tak saiz untuk badan XL, XXL, XXXL dan Extra Large Size?

 

Actually PB ni ada banyak sangat saiz. Dari sekecil-kecil saiz ke sebesar-besar saiz badan manusia. Jadi jangan risau pasal saiz. You all kalau nak pakai PB ni, Insyaallah walau macam mana sekalipun saiz you all, InsyaAllah akan ada saiz.
PB is a superbrand product. Sangat berkualiti dengan materialnya yang sangat selesa. Ramai sangat wanita-wanita Malaysia pilih PB.. kenapa?

 

Sebabnya PB boleh kuruskan badan.

 

 

Memang masalah command wanita ialah masalah kegemukan. Bila seseorang wanita memasuki fasa 30-an, berat badan memang akan bertambah. Jika tak kawal, memang badan akan naik. Sometimes seseorang tu walaupun makan banyak tapi berat tak naik. Ini sebabnya metabolisme dia tinggi. Bagi yang metabolisme rendah, memang akan terdedah kepada masalah kegemukan.

 

 

Tapi once you all pakai PB, metabolisme badan you all akan naik. So that’s why kalau you all pakai PB, then you all makan, makanan tu akan ditukar kepada tenaga. Yang lemak-lemak ada kat badan you all tu pula, PB akan cairkan dan lock kat tempat2 seperti breast dan punggung. That’s why breast dan punggul you all akan makin kenyal kalau pakai PB. Then lemak2 yang berlebihan akan dibakar by PB..

 

 

Sebab apa PB boleh burn lemak2 pada badan? Jawapannya adalah disebabkan oleh far infra red ray yang ada pada korset PB ni. So you all tak perlu susah2 nak senaman bagai. Tak perlu pun nak diet.. Yang penting, hanya sarungkan PB, biar PB melekat kat badan you all, then you all sendiri akan perasan nanti berat you all akan makin berkurangan saban hari.

 

 

Bestkan.. hanya pakai PB je dah boleh kurus. Sebesar mana pun, sekental mana pun lemak2 pada badan you all tu, jangan risau, semua tu boleh hilang dengan hanya sarungkan PB.. Tak percaya? Jom tengok testimoni2 kat bawah ni..

 

 

20

 

 

 

Testimoni_pb_premium_beautiful_2015_set_bersalin_bengkung_moden_bidan-pb-corset-salleha-roslan

 

 

testimoni_pb_corset_safriza-azwani_kurus_turun_berat_dengan_premium_beautiful

 

Kalau berminat nak tanya apa2 or nak order PB, boleh direct contatct Nurul menerusi whatsapp, sms dan call menerusi nombor 013-276 9785. Thanks semua.

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

One Comment

  1. Your site can go viral, you need some initial traffic only.
    How to get initial traffic??? Search in google for: nhuum’s tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *