PENGENALAN KEPADA MINERAL COFFEE

th (2)
Asslamualaikum..
Act Nurul suka sangat dengan produk mineral coffee ni. Nam lain mineral coffee ni ialah kopi kurus. For you all information, kopi ni memang lazimnya Nurul akan minum setiap waktu pagi untuk memberi tenaga sepanjang hari.

 

Another things yang Nurul suka ialah kopi ni buatkan Nurul rasa lebih kenyang pada jangka masa yang lebih panjang. Maksudnya tak rasa nak makan selalu. Itulah sebabnya nama lainnya ialah Kopi Kurus. Boleh kuruskan badan! Siapa yang nak diet tu memang sesuailah kalau minum Mineral Coffee ni.

 

Perut akan kurang rasa lapar dan kita tidaklah akan rasa nak makan je. Betul tak? Bagi siapa-siapa yang ada masalah sakit kepala yang serius atau migrain disarankan untuk minum Mineral Coffee ini. Dengan meminum Mineral Coffee ni sakit kepala atau migrain akan dapat diubati dengan izin Allah Taala.

 

Mesti semua nak tahu kan fasal ramuan Mineral Coffee ni. Sebenarnya Mineral Coffee terhasil daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organic semulajadi dari Korea.  Kopi ni kaya dengan bahan mineral sebagai contoh magnesium yang boleh menggalakkan penyerapan kalsium serta penggunaan.

 

Aroma kopi ini juga wangi. Membuatkan kita rasa tak sabar nak minum. Kandungan garam buluh yang terdapat dalam kopi tersebut telah meningkatkan nilai nutrisi kopi tersebut.
Bahan-bahan dalam Mineral Coffee :
  • Kopi Robusta
  • Garam buluh

 

Kesan Mengamalkan Mineral Coffee :
  • Dapat mengurangkan tekanan
  • Dipenuhi dengan unsure anti-pengoksidaan
  • Kaya dengan elemen surih dan bahan mineral (magnesium, besi, kalsium dan kalium)
  • Menghilangkan rasa letih jasmani dan rohani

 

Cara pengambilan Mineral Coffee :
Mudah saja, anda hanya perlu membancuh sepaket Mineral Coffee bersama dengan 150 ml air panas. Kacau dengan rata dan minum.

 

Oklah, sampai sini sajalah pengkongsian Nurul. Ini setakat pengenalan dulu. Kalau nak ikuti lebih lanjut lagi tentang kelebihan-kelebihan Mineral Coffee ni ikutilah perkembangan dalam blog ni ya. Pasti lagi banyak manfaat yang you all boleh dapat.

 

 

Bagi sesiapa yg nak tahu lebih lanjut tentang mineral coffee or nak order, boleh contact Nurul, whatsapp/sms/call menerusi talian 013-2769785. Terima kasih.

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

One Comment

  1. Salam dr..nak tnya..sy suka btul lah dgn min kaffe ni.sy sedang hamil 4 bulan.adakah min kaffe akan memberikan kesan buruk kepada anak yg sy lahirkan nt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *