TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE MASALAH OBESITI, KOLESTROL TINGGI DAN  MASALAH SARAF

 

Bio-Velocity-Sleep-Mate-1

 

 

Assalamualaikum..
Testimoni kali ini ialah dari kawan bisnes saya sendiri. Namanya Asma. Asma mempunyai seorang ibu yang ada masalah obesity, kolestrol tinggi dan masalah saraf. So Asma try blikan ibunya set Bio Velocity Sleep Mate. Sila baca testimony penuh beliau dibawah :

 

Testimonial-Ibu-Asma-Bio-Velocity-Sleep-Mate

Alhamdulillah..syukur sangat..baru semalam saya hadiahkan Mak Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ni..Hari ni saya dh dapat feedback…
Mak saya mengalami masalah obesity, kolestrol tinggi dan masalah saraf.. Tapi Alhamdulillah mak bebas dari penyakit 3 serangkai..semenjak dua menjak ni masalah kesihatan mak saya agak terganggu skit..sukar untuk bergerak..asal berjalan lebih skit mula la lenguh2 dan kebas2 yang menyakitkan..mak nak bergerak kemana pn dgn bantuan kerusi..(kalau berjalan..lenguh ja  mmg kena duduk )
Semalam saya terus bagi mak cuba selimut ajaib ni..dlm 10 minit penggunaan BVSM ni mak ckp..badan mak peluh la..dah mcm org mandi..panas ja rasa..Haa..mak saya ni mmg susah nk keluarkan peluh..berjemur kt panas terik pn tak keluar peluh..Mungkin tu salah satu tindakbalas ke atas diri mak..saya suggestkan mak untuk terus guna BVSM ni sampai pagi..
Subuh tadi mak bangun dengan segarnya..muka dah Nampak ceria..Jalan pn dah Nampak laju sikit..selesai breakfast ja mak ckp..”Jom kita gotong royong kt luar..” hah!!bulat ja mataku..ehh mak ni larat ka nk gotong royong nih..kan mak x larat nak jalan..” x pa la jln pelan2..dh lama x tgk pokok2 bunga tuu”..ok..saya pon menurut perintah..
Hah..!! Mak dengan berjayanya telah berjalan tanpa berhenti ke lokasi yang dituju…serius..memang terbeliak biji mata kot..sbb sebelum ni mak nk berjalan untuk sampai ke satu2 lokasi pn ambil masa yang agak lama..dah tu berhenti2 tak tau la brapa kali sementara nak sampai..tp harini berjalan tanpa henti kot..pastu siap buat kerja cabut rumput..ubah pasu bunga bagai..bertenaga betul..wlupn mak masih tak berapa kuat utk berjalan tapi mak blh bergerak aktif skit dari sblm ni..
Ya Allah..seronok sangat tengok feedback mak..penggunaan tak sampai 24 jam lg..tp dah dapat feedback yang menggembirakan..Syukur Alhamdulillah..Ya Allah..mcm mn la kalau mak dah guna seminggu..sbln..mesti lagi berkesan kn..Niat hati nak sangat tengok mak sihat..bertenaga..dan yang paling penting dapat tengok mak tersenyum gembira..
Kita hanya berikhtiar..Allah jua yang berkuasa menyembuhkannya..InsyaAllah..
Mood : gembira tak terkata..
~<3 Saya dah hadiahkan BVSM ni pada mak saya…uolls bila lg??? Seriuss mmg seronok sgt bila dapat tengok insan yang kita sayang tersenyum gembira..Alhamdulillah
Nurul juga sudah menggunakan Bio Velocity Sleep Mate ni dan Alhamdulillah ianya memang memberi kesan yang positif kepada Nurul. Terutama ketika rasa sakit datang, cepat je sembuh. Semua ni adalah kuasa Allah yang memberi nikmat kesihatan dan kesembuhan melalui pelapik tilam Bio Velocity ni.

 

 

Nurul sangat mengesyorkan kepada anda semua supaya menghadiahkan satu set Bio Velocity Sleep Mate ini kepada ibubapa masing-masing. Pasti mereka akan  rasa kesannya yang sangat bagus bila menggunakannya dan anda akan dapat pujian untuk hadiah yang sangat berharga ni. Seronok kan bila dapat tengok ibabapa kita sihat.

 

 

Untuk maklumat lanjut mengenai Bio Velocity Sleep Mate atau nak order tilam ni ini  bolehlah hubungi Nurul menerusi whatsapp /sms/call di talian : 013-276 9785. terima kasih

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *