TESTIMONI GARAM BULUH SEBAGAI MILK BOOSTER

Assalamualaikum
Nurul nak Tanya ni. Percaya tak yang Garam Buluh ni boleh jadi sebagai milk booster untuk ibu-ibu yang menyusukan anak? Tak perlu risaulah, siapa-siapa pun boleh minum garam buluh ni termasuklah ibu mengandung. Garam Buluh ni sesuai untuk semua golongan tak kira umur.

 

 

Nurul nak beritahu, kebanyakan testimonial yang Nurul dapat adalah daripada orang yang mempunyai sakit kencing manis, darah tinggi dan yang ada masalah berkaitan pernafasan dan jantung.

 

 

Tapi testimony kali ini agak unik sebab ia daripada ibu-ibu yang menyusukan anak.  Testimoni ini adalah daripada dua orang ibu. Masing-masing mengalami perubahan yang ketara terhadap kuantiti susu badan mereka. Setelah mengamalkan Garam Buluh ni memang terdapat peningkatan dalam penghasilan susu badan.

 

 

Testimonial-Garam-Buluh-Kak-Farah-1

 

 

 

Testimonial-Garam-Buluh-Kak-Farah-2

 

 

Untuk tahu lebih lanjut tentang testimonial ni, anda bolehlah untuk baca di laman web business partner saya, DDM Wani berkaitan dengan Garam Buluh sebagai milk booster di http://www.hazwani.com/2012/06/latest-milk-booster-garam-buluh.html

 

 

Sebenarnya Nurul rasa bersyukur sangat dengan kesan yang customer dapat setelah mengamalkan Garam Buluh ni. Nurul nak nasihatkan bagi siapa-siapa yang nak tambahkan susu badan, amalkanlah minum air yang banyak serta rajin-rajinlah buat power pumping.

 

 

Untuk sebarang pertanyaan dan info lanjut berkaitan garam buluh ni, kindly please contact me,  via whatsaap / sms / call Nurul 013-276 9785. Terima kasih.

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *