Kenapa Premium Beautiful Berkesan Kuruskan Badan

IMG_266261875188219

 

 

 

Assalamualaikum..

 

Ok, Nurul nak share kenapa premium beautiful (pb) berkesan untuk kuruskan badan. Certain orang yang spectikal tentang pb akan cakap.. yeke pb boleh kuruskan badan, apa yang bagus sangat tentang pb ni.. macam mana la far infra red ray boleh ada dalam korset ni, tak logik la..amboi mahal benar produk ni, ingat bagus sangat?
Memang banyak persoalan  yang timbul tentang pb. But what can I say ialah pb is the best for every single women in this world. Buktinya pb dapat pengiktirafan SUPERBRAND produk. Pb jugak dah berjaya berdiri teguh dalam pasaran sehingga hampir 20 tahun kan. Sangat mendapat permintaan tinggi dalam pasaran. Pb ialah produk yang bagus, namun jika dipakai dengan cara tak betul, memang tak berkesan pakai pb ni.

 

 

 

kenapa_premium_beautiful_jadi_pilihan_wanita_untuk_pakej_kurus-cik-yaya-agent-selangor-kelantan-kedah-johor_1

Ok, kenapa pb boleh kuruskan badan? Jawapannya ialah disebabkan oleh korset ni disulami dengan far infra red ray (fir). Setahu Nurul, ada satu kerusi urut dari ceregem yang ada fir juga. Memang kerusi urut ni kuruskan badan sebab mampu burn lemak2 pada badan. Tapi kerusi urut dari korea ni berharga 10k. Itu adalah harga 10 tahun yang lepas. Nurul tak sure harga nya sekarang.

 

 

pb

 

 

 

Bercakap tentang fir, act fir sangat baik untuk kesihatan. Ia mampu melancarkan darah, mengelakkan darah tinggi dan mengurangkan kolestrol. Sebab tu bila fir ada pada pb, korset ni mampu meningkatkan tahap kesihatan dan kecantikan badan seseorang.

 

 

testimoni_pb_corset_safriza-azwani_kurus_turun_berat_dengan_premium_beautiful

 

 

Pic kat atas tu adalah salah seorang pengguna pb iaitu Safriza Azwani. Boleh tengok sendiri perbezaan bentuk badan beliau sebelum dan selepas pakai pb. Nurul sendiri pernah jumpa Saf ni. Saf masa Nurul pernah jumpa dia suatu masa dahulu memang obes, berisi. So memang tak percaya kan bentuk badan dia dah slim macam ni.

 

Nurul sendiri dah almost 6 bulan pakai pb, Apa yang Nurul boleh cakap, sebelum pakai pb, berat Nurul 60 tapi sekarang memang maintance 52kg iaitu selepas Nurul pakai PB. Selain tu, perut Nurul yang dulunya buncit selepas melahirkan anak juga dah slim dan leper. Alhamdulillah. Dah dapat rasa sendiri manfaat pb ni.

 

Maybe orang lain tak percaya tapi Nurul sendiri dah ada pengalaman lost weight after pakai pb. Apapun semua tu bergantung pada usaha kita. Kalau beli pb, then letak je dalam almari, memang tak kemana berat badan you all. Wajib ye pakai pb melebihi 8 jam sehari supaya fir dapat bereaksi dengan kulit. Satu lagi wajib minum air 3 liter sehari dan jgn pakai pant dan baju dalam semasa pakai pb.

 

FIR dalam pb mesti dalam keadaan direct contact dengan kulit you all. So kalau tak direct contact tu yang penyebab pakai pb tapi tak berkesan. Walaupun produk ni duperbrand tetapi kita kena follow cara pemakaian pb yang betul supaya proses nak kurus tu ebnar2 terjadi.

 

So, kalau you all nak tahu lebih lanjut tentang pb, boleh contact Nurul menerusi whatsapp, sms or call di nombor 013-2769785. Terima kasih.

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *