Cara Hilangkan Perut Buncit Selepas Melahirkan Anak

buncit

 

 

 

Assalamualaikum wbt.

 

 

Kebiasaannya lepas bersalin ni, perut mesti naik buncit kan. Dengan strechmark lagi, peha dan lengan naik menggeleber, shaping badan pun dah lari..

 

 

Memang masalah command wanita kan. Perut naik menggeleber dan berlemak, tambah2 yang bersalin secara czer. Ye lah bila czer memang nak tungku perut tak dapat kan.

 

 

Act dalam artikel ni, Nurul nak share bagaimana cara Nurul flat kan balik perut Nurul selepas lahirkan anak. Untuk information you all, Nurul ni lahir anak dua-dua secara czer.

 

 

Bayangkan perut Nurul jadi macam mna selepas lahir anak kedua? memang naik buncit. Sedih tengok. Adik ipar lelaki boleh tanya “Kak pregnent lagi ke?” Walhal time tu tengah berpantang.

 

 

Memang la perut naik buncit, baru lepas bersalin. So nak tak nak, memang Nurul cari alternatif untuk hilangkan balik buncit kat perut Nurul ni. Caranya Nurul guna bengkung far infra red. Bengkung ni adalah salah satu pieces yang ada dalam satu set premium beautiful.

 

 

IMG_266261875188219

 

 

Apa yang best pasal korset ni ialah korset ni mampu flatkan perut you all dengan berkesan. just pakai dan make sure bengkung ni direct contact dengan skin you all. So far infra red yang ada pada bengkung ni yang akan burn lemak2 yang ada pada perut you all.

 

 

Mudah sangat kan. Satu lagi far infra red ni baik untuk kesihatan dan tiada kesan sampingan. Bengkung ni kalau you all pakai, strechmark, buncit akan hilang dan pinggang you all akan langsing balik.

 

 

Ini berdasarkan pengalaman Nurul sendiri. Nurul pakai dalam masa 3 bulan je badan dah lost weight 8 kilo. Then dalam masa 4 bulan , perut memang nampak flat dan slim. Pinggang Nurul pun dah mengecil. Nurul dah 2 kali beli waist nipper. Waist nipper pertama saiz 76.

 

 

Sekarang dah 7 bulan Nurul pakai bengkung ni, dah longgar. So Nurul beli saiz 70 pulak. jauh kan bezanya. Memang berkesan. Bila kita pakai waist nipper ni ikut cara yang betul, InsyaAllah perut memang akan flat balik, malah lebih flat daripada zaman anak dara dulu. Selain tu, bonus Nurul dapat lagi, stretchmark pun hilang terus dari perut ni and one thing is pinggang Nurul meramping..

 

 

kenapa_premium_beautiful_jadi_pilihan_wanita_untuk_pakej_kurus-cik-yaya-agent-selangor-kelantan-kedah-johor_1

 

 

Berkaitan Produk

 

 

  • Superbrand : Bukan semua produk kat Malaysia berjaya dapat pengiktirafan superbrand produk. Korset @ waist nipper ni adalah satu2nya korset @ waist nipper yang mendapat pengiktirafsan superbrand. Macam roti gardenia, kan satu2nya roti yang dapat pengiktirafan superbrand
  • Lifetime warranty : Bayangkan ada lifetime warranty. Kalau rosak boleh repair free je. Terkoyak ke, terkeluar cangkuk ke, boleh hantar repair. So memang berbaloi beli
  • Fabrik : Daripada taiwan iaitu akwatek dan akwadyne. fabrik sangat tahan lasak, tidak mudah terkoyak dan serap peluh. So memang tak akan berbau kalau you all pakai
  • Far Infra Red Ray : Ada pada benang2 korset. So once fir ni direct contact dengan skin you all, Insyaallah cair habis lemak2 pada perut you all
  • Produk kesihatan : 70% function memang untuk kesihatan dan 30% lagi untuk kecantikan. Far infra red ray yang ada pada waist nipper ni sangat baik untuk kesihatan. melancarkan darah, menghilangkan migrain, menghilangkan sakit belakang dan dll
  • Diiktiraf persatuan tulang belakang sedunia  US : Sebab tu kalau orang yang hadapi masalah slip disc, masalah sakit belakang kronik, Insyaallah akan sembuh menerusi pemakaian waist nipper

 

 

Jom tengok testimoni2 mereka yang berjaya hilang buncit menerusi pemakaian waist nipper.

 

 

testimoni_pb_corset_safriza-azwani_kurus_turun_berat_dengan_premium_beautiful

 

 

IMG_4215

 

 

Testimoni_pb_premium_beautiful_2015_set_bersalin_bengkung_moden_bidan-pb-corset-salleha-roslan

 

 

TSUNAMI PB - AMMYRA

 

 

Orang lelaki pun pakai waist nipper untuk hilangkan buncit

 

 

Berumur Pakai PB Jannah

 

 

premium-beautiful-lelaki-pakai-waist-nipper-elakkan-boroi-petua-atasi-buncit-tsunami-pb-income-5k-sebulan-hasikin-keramat-setiawangsa-set-berpantang-bersalin-bengkung-moden

 

 

images (2)

 

 

Boleh tengok sendiri kan, diorang ni berjaya hilangkan buncit dengan cara sarungkan bengkung ni je pada badan. mudah sangat. tak perlu senaman dan diet. just direct contactkan waist nipper ni pada badan kita je kan. Mudah, berkesan dan kita sendiri puas hati.

 

 

Kalau ada apa2 yang ingin ditanya or nak order waist nipper ni, just contact Nurul menerusi whatsapp / sms / call di nombor 013 – 276 9785. terima kasih.

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *