Cara Hilangkan Perut Buncit

150471_71a1f640-a854-11e4-85dd-b09d2523fab8
Assalamulaiukum.. Wanita memang tak dapat dipisahkan dengan masalah buncit kan? Selalu lepas bersalin la buncit naik kat perut. Actually semua ni atas faktor umur dan gaya pemakanan dan gaya hidup kita jugak kan.

 

 

Nurul lepas bersalin anak kedua, perut naik buncit. That’s why Nurul cuba cari alternatif untuk hilangkan buncit tu. Nurul nak share satu produk ni Nurul pakai memang hilang masalah buncit. Waist nipper premium beautiful. Waist nipper ni ialah bengkung yang ada dalam salah satu set daripada premium beautiful.

 

 

Waist nipper just pakai pada perut selama minimum 8 jam sehari. Kalau pakai dalam masa yang lebih lama lagi  bagus. Cth siang pakai dari pukul 7 pagi sampai 7 malam. Then masa tidur pakai lagi waist nipper ni.. InsyaAllah lagi cepat lemak2 pada perut mencair dan burn.

 

 

IMG_266261875188219

 

 

 

 

KENAPA WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL BERKESAN KURUSKAN PERUT?
Jawapannya adalah disebabkan oleh far infra red ray yang terdapat pada bengkung ni. Far infra red dalam aspek kesihatan sangat baik untuk melancarkan darah dan burn lemak2 pada badan. So once far infra red ray kena atas kulit seseorang, lemak2 akan mencair dengan sendiri. Mudah sangat macam ni. Sebab tanpa senaman or diet pun, bila waist nipper yang ada far infra red ni  berada atas kulit badan seseorang, lemak2 akan mencair dengan sendiri.

 

 

 

download

 

 

 

pb

 

 

 

Selain itu, konsep waist nipper ni juga dapat mengelakkan badan daripada terus mengembang. So ia dapat elakkan badan daripada terus membesar dan membesar. Kita sendiri perasan kan, badan makin lama makin mengembang. So kalau you all pakai satu set, seluruh badan dpt elakkan daripada terus mengembang. Kalau pakai waist nipper pula, dapat elakkan perut daripada terus membuncit.

 

 

kenapa_premium_beautiful_jadi_pilihan_wanita_untuk_pakej_kurus-cik-yaya-agent-selangor-kelantan-kedah-johor_1

 

 

 

TENTANG PRODUK

 

  1. Mendapat Pengiktirafan Superbrand
Bukan senang sesuatu produk tu dapat pengiktirafan superbrand. Hanya produk yang betul2 berkualiti yang mampu dapat superbrand . Contoh kalau roti di Malaysia, kita perasan kan, satu2nya roti yang dapat superbrand ialah gardenia. Kenapa? Sebab roti ni sangat berkualiti, lembut, sedap dan sangat laris di pasaran.

 

Macam tu juga premium beautiful. Dalam semua korset yang ada di Malaysia, satu2nya korset yang dapat pengiktirafan superbrand ialah premium beautiful korset. Kenapa? Jawapannya adalah keranan korset ni adalah berkualiti, laris dipasaran dan berkesan untuk tingkatkan tahap kesihatan dan kecantikan seseorang

 

 

 

premium beautiful superbrands award

 

 

Premium Beautiful Body Shaper 2

mendapat pengiktirafan superbrand produk dan 100% lifetime warranty

 

 

 

  1. Lifetime Warranty
Premium Beautiful or waist nipper ni mempunyai lifetime warranty. Means kalau rosak, terkoyak, cangkuk tertanggal, semua ni boleh hantar repair free. Dalam banyak2 produk kat Malaysia ni, premium beautiful ini lah satu2nya produk yang mendapat lifetime warranty. Memang bagus kan service macam ni. So kalau rosak waist nipper you all tu, jangan risau sebab nanti boleh hantar repair. Nak pakai sampai bila2 pun boleh.

 

 

  1. Measure Sebelum Membeli
Sebelum  membeli korset ni, you all kena measure dulu saiz pinggang. Sebabnya nak make sure saiz betul2 dengan badan you all. Kalau terlalu ketat or terlalu longgar pun tak sedap nak pakai kan. Memang ukuran tu to make sure you all comfort

 

408269_10150538016464313_652304312_8355263_1794345969_n

 

 

 

380083_10150538016514313_652304312_8355264_638795012_n

 

 

 

 

  1. Material akwatek dan akwadyne
Material nya sangat selesa. You all pakai memang tak panas dan tak berbau. Sebabnya dia serap peluh. Kain ni adalah daripada Taiwan di mana kain ni memang berkualiti tinggi dan sedap dipakai di kulit badan seseorang.

 

 

Ok, Nurul nak share pula mereka2 yang berjaya hilang buncit dan kurus by using premium beautiful korset or waist nipper. Orang lelaki juga pakai waist nipper ni untuk hilangkan buncit pada badan.

 

testimoni_pb_corset_safriza-azwani_kurus_turun_berat_dengan_premium_beautiful

 

 

 

IMG_4215

 

 

 

20

 

 

 

Berumur Pakai PB Jannah

 

 

 

premium-beautiful-lelaki-pakai-waist-nipper-elakkan-boroi-petua-atasi-buncit-tsunami-pb-income-5k-sebulan-hasikin-keramat-setiawangsa-set-berpantang-bersalin-bengkung-moden

 

 

 

 

Kita kena hargai badan sendiri, kalau bukan kita yang hargai, siapa lagi kan? Waist nipper ni produk berkualiti, teknologi daripada negara Korea, US dan Taiwan. Menerusi teknologi ketiga2 negara ni membuatkan korset ni sangat istimewa dan berkesan untuk kuruskan dan hilangkan buncit you all.

 

 

So, untuk sebarang pertanyaan berkaitan waist nipper dan premium beautiful ni, you all boleh contact Nurul menerusi whatsapp/ sms/ call di 013-2769785. Terima kasih semua.

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *