Korset Berkualiti di Malaysia

IMG_266261875188219
Assalamualaikum…

 

 

Entry kali ni Nurul nak share korset berkualiti di Malaysia.. Bercakap pasal korset, act korset dah lama wujud sejak beratus tahun yang lalu. Menerusi korset seseorang boleh kurus dan langsing. Namun korset tak boleh di pakai dalam keadaan yang terlalu ketat kerana mengundang bahaya kepada si pemakai korset.

 

 

Sehingga kini, korset masih lagi menjadi pilihan wanita2 Malaysia untuk kelihatan kurus, cantik dan langsing. Di Malaysia ni wujud macam2 jenis korset mengikut brand tertentu. Antaranya korset bamboo, avon, amway, elken dan premium beautiful.

 

 

So terpulang kepada you all untuk pilih mana2 korset untuk dijadikan pilihan hati. Tapi pada Nurul sendiri, korset terbaik di antara kesemua korset yang ada di Malaysia adalah korset premium beautiful.

 

 

Kenapa premium beautiful adalah korset terbaik di Malaysia

 

 

kenapa_premium_beautiful_jadi_pilihan_wanita_untuk_pakej_kurus-cik-yaya-agent-selangor-kelantan-kedah-johor_1

 

 

 

  • Produk Superbrand

 

Bukan mudah untuk sesuatu produk mendapat pengiktirafan Superbrand. Antara banyak2 korset di Malaysia, premium beautiful merupakan satu2nya produk mendapat pengiktirafan superbrand. Ini disebabkan kualiti produk yang berkesan dan mendapat permintaan tinggi dalam pasaran Malaysia. Sama juga macam roti gardenia, dalam banyak2 roti di Malaysia, gardenia adalah satu2nya roti yang mendapat pengiktirafan superbrand

 

 

 

  • Lifetime warranty

 

Cubalah cari mana2 produk di Malaysia, adalah produk tersebut lifetime warranty? Tak ada kan? Or kalau ada pun sangat jarang. Premium beautiful korset adalah satu2nya korset yang ada lifetime warranty. So korset ni kalau rosak, terkoyak or terkeluar cangkuk, so boleh hantar repair free. Just pegi hantar ke stokis, then korset ni boleh repair kan.

 

 

 

Premium Beautiful Body Shaper 2

 

 

 

  • Diiktiraf persatuan tulang belakang sedunia

 

Bengkung premium beautiful ni diiktiraf persatuan tulang belakang sedunia. Yang ada masalah slip disc, tulang belakang sakit or bengkok akibat kemalangan dan sebagainya, elok sangat pakai bengkung korset ni. Nurul sendiri bertahun2 belajar, ambik phd, asyik mengadap laptop.. sampailah sekarang still mengadap laptop sebab bekerja di pejabat, so memang sakit tulang belakang. Then Nurul pakai korset bengkung ni for almost 5 month je, sakit belakang hilang yang Nurul suffered bertahun2 tu dah hilang dan cured. Alhamdulillah.

 

10915280_583482851751525_9030584624406882187_n

 

 

  • Berkesan dalam aspek meningkatkan tahap kesihatan serta kecantikan (mampu kuruskan, melansingkan dan menghilangkan perut buncit)

 

 

Keistimewaan premium beautiful ni terletak pada far infra red ray. Disebabkan sulaman benang korset ni dipenuhi dengan far infra red. Far infra red ray ni berfungsi untuk mencairkan lemak2 di badan, melancarkan peredaran darah dan meningkatkan tahap kesihatan seseorang.

 

download

 

 

 

Nurul sendiri dah rasai kesan korset ni pada badan Nurul. Sejak pakai korset ni, badan Nurul dah lost 8 kilo dalam masa 3 bulan. Selain itu, kesan ketara yang Nurul nampak lagi adalah perut Nurul yang buncit makin hari makin slim dan flat. Alhamdulillah. Memang berkesan.

 

  • Material dari jenis high quality

 

Material premium beautiful adalah daripada high quality. Iaitu akwatek dan akwadyne. Material jenis ni sangat selesa dan serap peluh. So walaupun seseorang berpeluh, peluh tu diserap menyebabkan badan tidak berbau.

 

  • Sudah lebih 20 tahun dalam pasaran Malaysia

 

Premium beautiful telah lama berada dalam pasaran Malaysia. Sudah lebih 20 tahun ia berdiri kukuh dalam pasaran Malaysia di mana permintaan terhadap premium beautiful sentiasa tinggi. Ini disebabkan kesan keberkesanannya terhadap tubuh badan seseorang. Yang obes boleh jadi kurus. Yang buncit perut boleh jadi flat. Yang sakit tulang belakang boleh sembuh dan macam2 lagi.

 

 

 

testimoni_pb_corset_safriza-azwani_kurus_turun_berat_dengan_premium_beautiful

 

 

 

20

 

 

 

Testimoni_pb_premium_beautiful_2015_set_bersalin_bengkung_moden_bidan-pb-corset-salleha-roslan

 

 

 

IMG_4215

 

 

 

 

 

So, kalau you all nak beli korset, you all boleh survey2 dulu keistimewaan setiap korset yang ada kat Malaysia ni. Memang korset lain lebih murah seperti avon di mana harganya cuma ratusan ringgit, sebaliknya premium beautiful bermula dari RM700 hingga RM3300.. di mana harganya lebih tinggi. Namun korset premium beautiful bukan korset biasa. Korset ni mempunyai keistimewaan tersendiri dan berkesan.

 

Kalau ada sebarang pertanyaan berkaitan premium beautiful, or nak order premium beautiful, boleh contact Nurul menerusi whatsapp / sms / call di no 013-276 9785. Terima kasih kerana sudi membaca blog Nurul.

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *