BIO SELEZA FEMININE PAD

bio-seleza-feminine-pad-combo-mixed-panty-liner-jimat-pos-rightcat0809-1601-23-rightcat0809@4
Assalamualaikum..

 

 

You all nak tau tak? Sejak Nurul guna Bio Seleza Feminine Pad ni Nurul rasa sangat-sangat tertarik. Nurul rasa selesa sangat dengan pad ni. Okaylah you all, sebelum apa-apa, Nurul nak terangkan dulu apa itu Bio Seleza Feminine Pad.

 

 

Act Bio Seleza Feminine Pad ni terhasil daripada bahan-bahan yang boleh atasi masalah yang berkenaan dengan haid wanita seperti ketidakselesaan akibat datang haid. Produk ni ada 8 kelebihan yang mana ia boleh meningkatkan kebersihan kebersihan feminine area dan melindungi kesihatan wanita sepanjang hari.

 

 

 

Bio-Seleza-www.hazawani.com-Slide231

 

 

 

Let us see apa 8 kelebihan itu :
  • Jalur Teras Anti Bakteria
  • Bahan-bahan seperti Bio Activated Energy, Nano Silver dan Ion Negatif boleh membunuh bakteria dengan lebih efektif.
  • Memulihkan peredaran darah, melegakan sakit ketika haid dan detoksifikasi serta dapat menggalakkan aktiviti sel.
  • Penyerapan Maksima
  • Mencegah kebocoran dan menyerap cecair dengan cepat dan berkesan
  • Mewujudkan suasana kering, bersih dan segar sepanjang masa.
  • Mengawal Kebocoran
  • Mengelakkan kebocoran dan membantu pengaliran berkesan.
  • Pengaliran udara yang bagus
  • Menjaga kulit supaya sentiasa kering, bersih dan segar terutama ketika pengaliran yang banyak
  • Bahan kapas yang lembut
  • Bahan polimer dengan penyerapan berkesan serta kapas yang lembut menjadikan kulit sentiasa kering
  • Mengurangkan kegatalan kerana kerengsaan dan alergi.
  • Ruang Berongga Untuk Pengudaraan
  • Mudah dibawa kerana dibungkus dengan pek aluminium dan memaksimumkan penjagaan kebersihan.

 

 

So you all dah tahu kan semua kelebihan pad ni? Istimewanya pad  adalah sebab setiap keping pada ada 9 lapisan penggunaan.

 

 

blogger-image-1432645401

 

 

 

You all tahu tak yang pad biasa yang you all selalu guna tu bahaya? Kalau you all guna, banyak risiko yang kena tanggung.
  • Actually pad biasa ni diperbuat daripada bahan kertas recycle atau serbuk kayu pulpa yang telah diputihkan. Nurul selama ni tak tahu pun fasal ni.
  • Once you all period, darah yang panas akan bertindak balas dengan bahan peluntur yang ada pada pad dan akan menghasilkan bahan kimia.
  • Kalau you all nak tahu, bahan kimia tersebut adalah 300x ganda bahayanya daripada arsenic ( racun pembunuh senyap-DIOKSIN)

BIO-seleza-pad-terbaik-teknologi-bvsm-salleha-roslan-premium-beautiful-harga-bio-seleza-murah

 

 

 

Apakah kesan DIOKSIN?
  • Mengganggu kestabilan hormone
  • Kanser payudara
  • Kanser Ovari
  • Kanser Usus
  • Endometriosis
  • Mandul
  • Fibroid
  • Keguguran
  • Jangkitan uterus
  • Melemahkan system imun
You all tak takut ke dengan kesan-kesan bahaya ni. Nurul tak boleh bayangkan kalau Nurul sendiri yang terkena. Nauzubillah. You all boleh bayangkan tak yang dioksin ni menyerap ke dalam faraj dan masuk ke rahim kita? Moga kita semua terhindar daripada pelbagai penyakit.
Ciri-Ciri Tuala Wanita Biasa :
  • Pembungkusan Yang Tak Hygienic
  • Dipenuhi Bakteria
  • Tiada Tarikh Luput
  • Lapisan Luar Tidak Telus Haba
  • Tiada Antibakteria
Apa yang menarik tentang Bio Seleza Feminine Pad ialah pada packaging dia yang boleh ditutup semula selepas dibuka. Dengan  adanya pelekat you all boleh tutup semula selepas mengambil pad. So, pad yang tinggal tak akan terdedah dengan udara.

 

 

Kita boleh anggarkan yang each women in this world guna 15000 pad sepanjang hayat. Kita assume dalam masa 35 tahun kita guna pad biasa if dia mula period masa umur 12 tahun and menopous pada usia 47 tahun. Boleh imagine tak yang kita dah terdedah dengan dioksin sebanyak 1500X !!! You all jangan ambil mudah benda ni tau. Please don’t!

 

 

If kita aware, maybe penyakit kanser servik tak jadi pembunuh no 2 untuk para wanita Malaysia after breast cancer.

 

 

We all tahu yang pad biasa ni banyak dijual di kedai-kedai seluruh Malaysia. Tapi lebih bagus lagi if kita tukar dengan pad yang lebih selamat. Tak dinafikan pad biasa memang murah, tapi worth ke kalau kita akhirnya dapat penyakit kronik tu seumur hidup kita?

 

 

Apapun semua pilihan ada di tangan you all semua. Nurul cuma boleh explain kat you all Bio Seleza Feminine Pad ni memang sangat selesa bila dipakai. Antara kelebihan-kelebihan Bio Seleza Feminine Pad :
  • Kadar serapan yang lebih banyak
  • Suasana yang lebih kering even ketika heavy flow

 

 

10467785_666809070077283_935837753_n

 

 

 

Cara Penggunaan :
  • Sama seperti pada biasa

 

 

Pad ni sesuai juga untuk orang yang baru bersalin. Adding value bagi orang berpantang ialah akan dapat membantu sembuhkan luka-luka di sekitar faraj. Insha Allah.

 

 

Sangat sesuai untuk wanita :
  • Period tidak teratur
  • Senggugut teruk
  • Masalah cyst
  • Fibroid

 

 

Jenis-jenis Bio Seleza Feminine Pad
  • Day Safe
  • Night Safe
  • Night Safe (Extra Long)

 

If you all berminat nak Tanya lebih lanjut atau nak beli, boleh contact direct Nurul melalui WhatsApp/Sms/ Call menerusi talian 013-2769785

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *