MARINE ESSENCE NOURISHING SHAMPOO

capture_233-1
You all ada masalah masalah ni tak?

 

 

Rambut gugur ?
Kepala berkelumumur dan berkudis?
Rambut berbuah?
Kulit kepala berkerak? (Yang selalu berlaku kat baby)
Kulit kepala berminyak?
Kepala berbau hapak? Ini khusus untuk perempuan yang pakai tudung untuk masa yang lama. Insha Allah semua masalah yang ada akan dapat diselesaikan oleh Shampoo Marine Essence/ Matine Essence Nourishing Shampoo.

 

 

 

 

Before Nurul cerita dengan lebih lanjut, nak tahu tak apa bahan-bahan dalam Shampoo Marine Essence ni?
Garam Buluh
Bahan yang kaya dengan mineral yang boleh menyihatkan dan melindungi kulit dan rambut.
Pheno-SFE TM (Ekstrak Teh Pu-erh)
Ekstrak Kapas Biji
Menjadikan rambut dan kulit kepala sentiasa berada dalam keadaan yang baik.
Protein Susu
Merupakan pelembap semula jadi kulit kepala dan rambut
Yang sebenar-benarnya kan, shampoo ni ia tergabung dari teknologi inovatif dengan bahan semula jadi dan botani  GARAM BULUH dan Pheno –SFE untuk tujuan membersihkan, menyihatkan dan menjadikan rambut you all lembap sentiasa.

 

For you information, Shampoo Marine Essence ni memang terkenal dengan
banyak kelebihan-kelebihannya. Antaranya ialah :

 

 

Mengatasi masalah kelemumur dan kepala berkudis
Mengurangkan masalah rambut gugur dan berbuah
Mengatasi masalah kulit kepala berkerak (sering berlaku pada bayi)
Membunuh kutu, melemahkan telur kutu dan memberi kesegaran kulit kepala
Mengatasi masalah kulit kepala berminyak
Bau hapak di rambut kerana bertudung lama dapat diatasi
Menambahkan kita yakin untuk berhadapan dengan masyarakat
Rambut sentiasa berbau harum

marine essence nourishing shampoo

As we know, sebagai seorang wanita kita mesti sangat menjaga kecantikan dan kesihatan rambut. Rambut adalah mahkota wanita. Bagi wanita yang bertudung. Kita mesti nak lihat rambut kita sentiasa terpelihara dengan baik. Kita tak akan senang hati kalau selalu tengok rambut kita gugur merata dan nipis.
Mesti rasa diri tak cantik. Terutama bila kita berhadapan dengan pasangan yang kita cintai. Kita mesti malu nak biarkan rambut kita serabai tak terjaga, gugur banyak dan tak cantik. Suami tengok pun tak ada selera!
If you all semua cuba memakai shampoo ni, insha Allah Nurul akan agak mesti you all rasa kepala you all lebih ringan dan rambut lebih selesa berangin. Sangat-sangat sesuai bagi yang berambut panjang. You all akan rasa kepala dah tak rasa berat lagi.
Okay, macamana dengan harga pulak ya! Nurul tahu you all mesti dah tertunggu-tunggu nak tahu harga kan. Harga shampoo ni sebenarnya taklah terlalu mahal. Hanya RM38 sebotol, iaitu 250 ml. Sebotol ni boleh tahan dalam sebulan kalau kita pakai setiap 2 hari sekali.

 

Jangan tak percaya yang Marine Essence Nourishing Shampoo ni pernah memenangi Readers CHOICE Award 2015 for Best Nourishing Shampoo di Majalah Narutal Health.
Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian, bolehlah terus hubungi Nurul  melalui WhatsApp/Sms/ Call menerusi talian 013-2769785.

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *