Cara nak beli premium beautiful

Premium Beautiful Body Shaper 2
Assalamualaikum..

 

 

 

Ok, ramai yang mencari korset premium beautiful untuk tujuan kurus, untuk set bersalin, untuk reshape body, untuk hilang kan buncit, sakit belakang dan sebagainya.

 

 

 

Jadi macam mana caranya nak beli korset premium beautiful ni?
ok, caranya menerusi ejen2 berdaftar di seluruh Malaysia. Actually ejen2 ni memang dah di training cara measure dan fitting customer yang nak beli korset premium beautiful (pb) ni.

 

 

 

Ukuran amat penting bagi memastikan korset yang  dibeli tu betul2 saiz you all semua. Ada kes beli korset pb ni bukan saiz body sendiri, akibatnya tak selesa pakai, terbesar la, terkecik la. Kalau besar sangat pun tak selesa. Kalau kecik sangat, kang ketat pulak kan. So better measure betul2 saiz badan you all.

 

 

 

Lepas dapat ukuran, baru ejen2 dapat tentukan mana satu saiz pb you all. InsyaAllah once dah measure, bila pakai memang selesa.

 

 

 

You all kalau nak beli pb, boleh contact Nurul sebab Nurul pun ejen berdaftar dan dilatih bagaimana cara measure dan fitting customer. You all boleh beli samada secara cash ataupun secara installment.

 

 

By installment ni, ada dua cara Nurul suggestkan.

 

 

 

  • You all boleh bayar by pieces. Means you all beli satu persatu mengikut piesec paling penting. 1st waist nipper, you all bayar 3 kali dalam jumlah RM220 setiap bulan. So dalam masa 3 bulan you all dah boleh dapat waist nipper. Then untuk long girdle, sama juga. You all boleh bayar RM200 untuk 4 kali bayaran, dah boleh dapat long girdle. Kemudian untuk melengkapkan satu set, you all beli pula bra brassiere dalam amaun RM200 untuk 5 kali bayaran. So menerusi installment macam ni pun you all dah boleh beli premium beautiful.

 

 

 

Konsep ni sama juga macam you all beli perabot rumah by installment. Perabot rumah kita sanggup beli untuk cantikkan rumah kan. So sanggup bayar dalam amaun contohnya rm200 untuk dua tahun.. lama tu kan. Untuk korset pb pula, jumlah keseluruhan untuk one set pb ialah dalam lingkungan RM2600 hingga RM2800 (untuk jenis classic). So you all kalau laburkan RM200 sebulan, means you all just bayar dalam 14 bulan sahaja untuk dapatkan one set pb  ni. Sekejap je kan bayar tak sampai setahun.

 

  • Cara kedua adalah menerusi installment kad kredit. Cara ni adalah cara yang Nurul buat masa beli pb bulan 7, 2015. Masa tu Nurul just call kredit kad dan cakap nak buat cashlite kad kredit cimb. So dalam masa 2 hari Nurul dapat cash RM2600. Nurul buat payment ni untuk 14 bulan. Sebulan dalam lingkungan RM207 sahaja. Interest Nurul kena bayar dalam RM180. Means pinjam RM2600, bayar balik dalam RM2780

 

 

  • Cara ketiga ni adalah menerusi RHB kredit. Memang ada ramai yang dah buat untuk beli pb dengan cara RHB ni. Sebab sangat mudah nak buat. Just pergi check kredit you all kat rhb, dengan cara bawa kad pengenalan n check by kwsp. Itu shaja.

 

Terpulang pada you all nak buat macam mana. Bagi yang ada cash, better guna cash sahaja. Bagi yang nak beli by installment, Nurul suggest you all guna kaedah 1 tadi, means beli pieces by pieces. Apa pun terpulang pada you all. Apa cara pun, actually ada untuk you all beli pb ni. Boleh guna kaedah2 kat atas.

 

 

 

So boleh contact Nurul menerusi whatsapp / sms / call di nombor 013-2769785. Free consultation. So jangan segan2 nak contact and tanya Nurul about pb ye. Terima kasih you all.

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *