Kelebihan Premium Beautiful Berbanding Korset Lain di Malaysia

IMG_266261875188219

 

Assalamualaikum
Ok, entry kali ni Nurul nak share kelebihan premium beautiful berbanding korset lain..

 

 

 

 

Premium Beautiful Body Shaper 2

 

 

 

 

PRODUK SUPERBRAND
Untuk information you all, actually premium beautiful (pb) merupakan satu2nya korset yang mendapat pengiktirafan superbrand. Bukan calang2 produk yang boleh mendapat pengiktirafan sebegini. Contoh macam roti gardenia, dalam banyak2 roti, roti ini je yang dapat pengiktirafan superbrand. Sama juga dalam banyak2 korset di Malaysia, hanya pb satu2nya korset yang mendapat pengiktirafan superbrand. Why dia dapat pengiktirafan superbrand? Jawapannya sebab korset ni sangat berkualiti dan berkesan jika dibandingkan dengan korset2 yang lain.

 

 

 

ADA TEKNOLOGI FAR INFRA RED RAY
Material serta benang pada korset pb ni disulami dengan far infra red (fir). Fir ni sangat baik untuk kesihatan. That’s why you all yang sakit2 migrain ke, period pain ke, period tak regular ke, ada cyst or sel kanser ke.. pb dapat rawat semua sakit2 ni. Macam tu juga kalau you all nak burn lemak2 degil pada badan you all n nak lost weight, just pakai korset pb ni n make sure material pb direct contact dengan kulit badan you all, Insyaallah semua lemak2 tu dapat cair n proses lost weight dapat dilakukan. Macam pengalaman Nurul sendiri, pakai pb ni just for 3 month je dah lost almost 9kg. Amazing sangat. Just sarung korset pb je, lemak2 kat badan boleh burn. Mudah sangat kan kalau nak kurus.

 

 

 

LIFETIME WARRANTY
Pb memiliki warranty untuk seumur hidup. Means kalau rosak, terkoyak, or terkeluar cangkuk ke, you all boleh hantar repair kat syarikat free sahaja. Just bagi tau ejen you all je yang pb you all rosak. Then ejen boleh uruskan proses repairing ni by hantar ke stokis sahaja. Seronok kan, ada lifetime warranty. So tak risau kan kalau rosak. Ye lah kita beli dah mahal2.. kalau cangkuk terkeluar ke rosak ke, boleh hantar repair. Free pula tu. Memang bagus kan kalau semua produk kat Malaysia macam tu. Means kalau rosak, boleh bawak repair tanpa sebarang bayaran. Satu lagi untuk pb ni, kalau nak hantar repair tak perlu resit pun. Sebab memang company akan tahu itu adalah pb. Susah untuk orang buat pb tiruan

 

 

 

SET KESIHATAN PLUS SET KECANTIKAN
Pb ialah set kesihatan dan kecantikan. Means bukan semata2 nak kurus je pakai pb ni. Actually function untuk kesihatan lebih banyak berbanding kecantikan untuk pb ni. Sebenarnya fungsi pb ni 70% kecantikan manakala 30% lagi kecantikan.
70% kesihatan ni adalah pb mampu hilangkan migraine, sakit tulang belakang, period tak teratur, sengugut, masalah kesuburan rahim dan semua aspek melibatkan pemulihan kesihatan setelah bersalin.
Manakala 30% meliputi kecantikan iaitu untuk kuruskan badan, serta reshape balik body.

 

 

 

TEKNOLOGI DARI NEGARA LUAR
Memang kalau nak difikirkan Malaysia juga negara yang berteknologi tinggi. Namun negara2 besar seperti Korea, Jepun dan US lebih maju dalam teknologi penciptaan mereka.
Pb dicipta dari negara2 yang maju seperti Korea, Taiwan dan US. Material pb sangat selesa kerana diperbuat daripada material akwatek dan akwadyne dari Taiwan, malah jahitan pb juga daripada Taiwan. Jahitannya tidak akan tertetas dan tak mungkin akan terkeluar. Ini adalah teknologi daripada Taiwan. Malah materialnya mampu menyerap peluh dan mengelak daripada badan berbau akibat memakai korset dalam tempoh yang panjang.
Pb mempunyai kelebihan dalam aspek far infra red ray (fir). Fir ini dijahit dan disulam dalam benang korset di mana teknologi ini berasal daripada Korea. Menerusi fir ini lah lemak2 di dalam badan mampu dipecahkan dan mampu menguruskan badan si pemakai korset pb.
Pb diiktiraf persatuan tulang belakang kerana mampu merawat sakit tulang belakang dan slip disc yang patah serta rosak. Teknologi ini adalah dari US di mana ia mencipta tetulang pada waist nipper yang mampu merawat tulang belakang you all.

 

 

If you all nak tempah or nak tanya apa2 tentang pb korset, boleh contact Nurul menerusi whatsapp / sms / call di nombor 013-276 9785.  Free consultation. So boleh tanya apa pun pasal pb kat Nurul ye. TQ

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *