Cara Menjadi Pengedar Dexandra Perfume

 

.

Assalamualaikum..
Miliki sendiri dexandra perfume anda..READY STOCK.. terdapat hampir 100 flavour inspirasi original yg menjadi kegilaan ramai..
~tahan lama~murah~boleh bawa solat~wangian inspirasi antarabangsa~mudah dibawa travel~

..

Untuk ORDER perfume anda & pertanyaan lanjut tentang dexandra perfume, boleh terus hubungi saya, Nurul, ejen sah dexandra anda.. hubungi saya menerusi whatsapp di nombor : 013276 9785..

..

20150417091352 (1)

..

INFO CARA JADI DEALER DEXANDRA YANG SAH..
..
Sedikit info tentang dexandra perfume (dp).. Dp diasaskan oleh Puan Eryanee. Beliau telah menjual pelbagai jenis minyak wangi sblm dp. Sepanjang pengalaman beliau menjual, kebanyakkan pelanggan beliau akan bertanya soalan yang sama.. ‘ada x perfume tahan lama?’.. tapi perfume jns tahan lama di pasaran, dari jns EDP ni mahal.. sbb tu Puan Eryanee akhirnya create produk dp ni yg memenuhi citarasa pelanggan beliau.
..
Perfume dp ni diinspirasikan daripada jenama antarabangsa. Pati original diambil dan dicreate semula dlm penjenamaan dexandra.. Alhamdulillah memang tahan lama setanding perfume original antarabangsa.. Selain itu ia disaizkan dalam 35ml supaya mudah di bawa travel. Ia juga boleh di bawa solat serta sudah mempunyai hampir 100 jns flavour dexandra..
..
Hanya tak sampai 2 tahun dlm pasaran, dp akhirnya meletup di pasaran serta diterima ramai. Dp menjadi produk perfume kegilaan ramai kerana harga nya murah tapi tahan lama. Selalunya perfume tahan lama mahal beratus ribu ringgit. Tapi dgn dp, just rm65 sebotol.  hrga mampu milik.
..
Bagi yg ingin menjadi pengedar sah dexandra, hanya bayar yuran ahli sebanyak rm150. yuran ahli ini hanya bayar sekali seumur hidup, slps tu anda sah menjadi pengedar dexandra.. Anda juga mendapat free 2 botol perfume berharga rm130. jadi klau anda jual semula perfume dua botol tersebut, anda akan memperolehi semula rm130. jd anda hnya bayar yuran SEBENARNYA rm20 shja.. (rm20 + free 2 botol perfume berharga rm130).. murah je kan daftar ahli! :-)
.
Pengedar dexandra ini terdiri daripada 3 bahagian. Yang pertama dikenali sebagai stokis. Utk menjadi stokis, (x brapa ingat sgt syaratnya).. anda perlu membuat total sale sebanyak rm10,000 setiap bulan maintain selama 3 bln berturut2..Stokis akan menyediakan stok kpd para ejen dan dropship. Stok stokis ambil daripada hq.
..
Utk menjadi ejen, anda perlu mengambil stok dan menyimpan stok. Permulaan utk menjadi ejen, bayar yuran rm150 +  beli 80 botol perfume pd hrga rm2200.
..
Tetapi jika anda tidak ingin menyimpan stok, just daftr sbg dropship kami dgn membayar yuran ahli sbnyak rm150.. anda X perlu simpan @ beli stok. Just promote sj pd customer anda.. kemudian perfume akn kami pos kpd customer anda. mudah sgt kan.. dan dlm msa yg sama kutip pengalaman menjual dahulu=)
..
Jadi terpulang kpd anda samada menjadi ejen@ dropship.  Jika anda daftar dropship kami, harga keuntungan bakal anda perolehi adalah sebanyak rm20 per botol. Bayangkan jika anda membuat jualan sebanyak 5 botol sehari.. anda akan mendapat bersih rm100 sehari.. kalau 30 hari?? anda dpt rm3000.. itulah duit poket utk anda @ jadikan side income utk simpanan anda =)
..
Nak tahu lanjut @ ingin mendaftar dropship? Just contact saya, Nurul menerusi whatsapp / call di no 013-2769785. Terima kasih =)

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *