CARA DAFTAR DROPSHIP DEXANDRA PERFUME

 Assalamualaikum..
Miliki sendiri dexandra perfume anda..READY STOCK.. terdapat 5 kategori berbeza untuk hampir 20 jenis flavour baru yg menjadi kegilaan ramai..
~tahan lama~murah~boleh bawa solat~wangian EDP setanding original perfume~mudah dibawa travel~

..

Untuk ORDER perfume anda & pertanyaan lanjut tentang dexandra perfume, boleh terus hubungi saya, Nurul, ejen sah dexandra anda.. hubungi saya menerusi whatsapp di nombor : 0132769785..

..

889275ab-920f-465f-9229-b87702c23898

.

INFO CARA DAFTAR SBG DEALER DEXANDRA PERFUME
..
Ramai sekarang rakyat Malaysia dah kenal dengan dexandra perfume.. perfume inspirasi original pada harga sangat murah.. rm65 sahaja sebotol.. sedangkan perfume ni jenis EDP.. tahan lama lebih 8 jam pada kulit, lebih 3 hari pada pakaian walaupun setelah dicuci.. dan yang penting bagi umat Islam, ia boleh dipakai ketika solat..
.
Viral untuk promote pun sangat bombastik sampaikan dalam TV dan radio pun pihak HQ dah promote (oleh pengasas perfume ni Puan Eryanee).. Sbb tu produk ni laku keras dan mudah dijual. Alhamdulillah berkesempatan untuk menjual dan merasai mudahnya mempromote serta mendapat customer untuk membeli perfume ni hari2..
.
Untuk menjadi sebahagian daripada dealer / pengedar perfume ni.. ada tiga cara..
1) Daftar sebagai dropship.
Untuk jadi dropship ni, hanya perlu bayar yuran ahli sebanyak rm150. Selepas daftar, bagi details nama, alamat, email, no telefon, nama waris, no ic dan pic pasport (snap je guna handphone).. Yuran ni bayar sekali seumur hidup tanda commitment kta untuk jual dexandra. Selepas daftar, anda layak dapat harga dropship pada harga rm55 sebotol. Jual pada harga rm75 sebotol, dapat untung rm20 sebotol. Bayangkan anda membuat jualan sebanyak 10 botol sehari, anda dapat rm200 sehari..usaha lebih dapat lebih =)..
.
Selepas daftar dropship jugak, anda dapat free 1 botol perfume baru 35 ml dan  3 miniture . Jadi kalau anda jual semula, anda dapat semula rm105. So sbnrnya yuran anda bayar hanyalah rm45.. .. So untung kan.. murah sangat yuran dia.. Then jadi dropship ni tak perlu simpan stok, x perlu beli stok. Just promote je.. nati ejen yang akan pos stok pada customer.. mudah kan.. x da risiko stok x jalan @ x perlu beratur nak pegi pejabat pos..
.
💗 Syarat register dropship💗
🎉 Details berikut diperlukan utk register dropship dexandra
.
NAMA
ALAMAT
NO PONE
EMAIL
NO IC
NAMA WARIS
NO WARIS
SLIP YURAN
.
🎉 YURAN
✔Hanya RM150 yuran dikenakan seumur hidup.
✔ Dapat free sebotol dexandra botol baru dan 3 miniture bernilai RM105
✔ Free flyers dan *katalog bergantung adanya stok
✔Kenapa yuran dikenakan? Ia tanda komiten kita untuk menjual. Jika tanpa yuran sudah tentu semua orang inginkan harga dropship yang harganya lebih murah 26.7% dari harga pasaran
✔ Terminate ahli dikenakan jika 6 bulan berturut2 tiada langsung belian
## Syarat ini berbeza dengan syarat sebelum 2017. syarat di atas ni termaktub bermula jan 2018. syarat sblm 2018 lain. dpt free 2 botol 35ml berharga 120
.
2) Daftar sebagai Ejen.
Untuk jadi ejen, sama juga, dafar rm150 + kna beli stok permulaan sebanyak rm2000++. Stok ejen kena pegang, dan pos pada customer. Harga untung lebih sedikit daripada harga dropship. Tapi risiko lebih besar seperti stok x habis serta kna packing sendiri dan pos pada customer.. Jadi ejen tanggunjawab kna sediakan stok kepada dropship.
.
3) Daftar sebagai Stokis
Untuk jadi stokis, sale as ejen kena dalam rm10k setiap bulan rasanya dan maintance jualan sebanyak tu selama 3 bulan. Then boleh request jadi stokis. Stokis keuntungan lebih besar daripada dropship dan ejen. Jualan stokis sentiasa kena maintance utk elak ditarik balik keahlian sbg stokis. Stokis sediakan stok kpd ejen dan dropship.. Keja lebih bnyak sbb kena sediakan stok kpd ejen2 dan dropship kdg2 mencecah ratusan orang =)..
.
So boleh pilih nak start bermula dengan apa. Untuk sebarang pertanyaan, boleh direct whatsapp / call / sms saya, Nurulhuda 0132769785.. #dealersahdexandraperfume , #ejensahdexandraperfume.

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *