REKOD JUALAN DEXANDRA PERFUME : 400 000 BOTOL SEBULAN

Assalamualaikum..
Miliki sendiri dexandra perfume anda..READY STOCK.. terdapat hampir 100 flavour inspirasi original yg menjadi kegilaan ramai..
~tahan lama~murah~boleh bawa solat~wangian inspirasi antarabangsa~mudah dibawa travel~

..

Untuk ORDER perfume anda & pertanyaan lanjut tentang dexandra perfume, boleh terus hubungi saya, Nurul, ejen sah dexandra anda.. hubungi saya menerusi whatsapp di nombor : 013276 9785..

..

img_20160526_070513
INFO JUALAN DEXANDRA

——————————————–

Wow wow wow!! itu je boleh saya cakap pasal jualan dexandra.. 400K botol kot terjual dalam sebulan..
..
Agaknya kenapa sampai sales meletopsss macam ni?
Jawapannya sbb PRODUCT tu sendiri BERKUALITI dan of course sbb VIRAL dan PROMOTION besar2an oleh Eryanee iaitu pengasas dexandra perfume dan juga ejen2 yg menjual.
..
Dah brapa bnyak dh promotion menerusi TV, suratkhabar, radio2 dibuat. Bila ada je promosi macam ni, sales memang akan mencanak naik..
..
So siapa yg untung? Ada dua pihak yg untung. 1st ialah pengguna.. kenapa? sbb dorang dpt merasa produk berkualiti ini pada harga mampu milik. Murah tapi berkualiti setanding original antarabangsa… siapa yang tak nak kan??
..
2nd yang untung ialah penjual/dealer. Saya merupakan ejen dexandra yg sah, pun dpt rolling untung beribu sebulan. Dropship2 pula untung rm20 per botol.. bayangkan jualan kalau sasar sehari  2 botol shja.. Sebulan dapat untung bersih rm1200.. itu kalau banyak tu sj. Kalau lebih banyak jual??? Of course lebih bnyak untung..
..
Kenapa Dexandra mudah sangat dijual?
1. Dexandra produk perfume berkualiti setanding original. Kenapa berkualiti? Sbb ia menggunakan pati original perfume, tahan lama, murah malah merupakan inspirasi jenama2 perfume antarabangsa yg mahal. so by dexandra, cust blh rsa smua tu pd harga budget.. blh rasai wangian mahal tau..
..
2. Promosi yg sgt meluas malah Nabil pun jd duta perfume dexandra. Alhamdulillah sgt2 membantu untuk pecah rekod jualan dalam pasaran. Dexandra perfume baru lagi dlm psaran tp produk ni meletops.  Bila produk meletop, lagi mudah dealer2 nak menjual..
..
3. Banyak saluran online boleh digunakan untuk jualan dexandra ni. Antaranya facebook, group facebook, whatsapp, wechat dan ig. Semua tu boleh dijadikan medium jualan. Yang penting follow teknik yg saya ajar, sabar dan terus buat. Insyaallah akn ada jualan
..
4. Produk perfume blh dikatakan keperluan kpd semua. sbb tu perfume mudah jual. Boleh kata semua orang suka pakai perfume hatta kanak2. So memang mudah menjual produk kegunaan harian kpd customer ..
..
Pengalaman sy, jualan perfume mmg teramat mudah close sale. Just spray pd tngan cust, insyaallah ada sj yg akn membeli.. ramai orang memang akn jatuh cinta pd wangian tambahan klau wangian tersebut bukan wangian biasa tp luar biasa.. Selain offline, sy bnyak fokus jualan menerusi online. Alhamdulillah hasil untung jualan dexandra ni bnyak blh settle down hutang2 saya..
..
So bagi yang berminat serta ingin menjadi dealer sah dexandra macam saya… serta ingin merasai pengalaman side income mcm kwn2 yg hard core selling dexandra perfume,  blh direct cntct Nurul 013-2769795 menerusi whatsapp ye.. Insyaallah sy sharing nanti cara sy membuat jualan dexandra perfume yg tgh hot skrg ni.
Terima kasih..
>>Ejen Sah Dexandra<<

Nurul Huda

I'm a lecturer from university Malaya..i'm interested to be the successful of businesswomen..i love reading,enjoy writing and interested in fashion and beauty side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *